Vad är en Graham Cracker Crust?

Som pie crust som huvudsakligen består av smulor av Graham crackers, är Graham kracker skorpan ett perfekt val för flera olika typer av grädde pajer, särskilt när det finns ingen tid att rulla ut degen till en dator med mjöl skorpa. Här är några tips på hur man gör en skorpa Graham kracker, samt några förslag till användning.

Graham kracker skorporna är exceptionellt enkel att tillaga. Allt som krävs är en vanlig storlek låda Graham kex, socker och smör. För personer som försöker skära ner på sötsaker, kommer detta grundreceptet fungerar fortfarande bra om sockret är utelämnas. Den första uppgiften är att krossa Graham crackers i små smulor. Detta kan uppnås genom att placera crackers i en påse och använder händerna för att pulverisera den crackers. Med lite ansträngning, kommer det snart att finnas någonting kvar men Graham kracker smulor att arbeta med.

Häll smulorna i en bunke och tillsätt socker, ta en stund att blanda två torra ingredienserna. Nästa, smälta smör eller margarin och arbeta i smeten och se till att alla smulorna grundligt fuktas och smulorna börjar hålla ihop. Sked den pie crust blandningen i en paj tenn och använda händerna för att sakta sprida pie crust jämnt över botten av tenn och upp sidorna. När graham cracker pie crust är på plats, kan ni vända er uppmärksamma på fyllningen.

För Pies som kräver en kall fyllning, såsom pajer gjorts med pudding eller cheesecake fyllning, chill jordskorpan graham cracker för en timme innan du lägger på fyllning till pajen tenn. Detta kommer att ge gott om tid för att skorpan att lösa på plats och bli starka nog att hålla fyllningen på plats när kakan skärs. Men om filler är varm och krävde bakning, då helt enkelt lägga till fyllning i paj formen och grädda enligt receptet. Skorpan kommer att öka under bakningen, och håller upp mycket bra när man skär. kan alla typer av varma och kalla fyllningar användas med en Graham kracker skorpa. Pudding val som choklad, kola och vanilj allt fungerar mycket bra med en skorpa som från Graham crackers. På samma sätt, vissa former av frukt fyllningar är också bra med graham cracker skorpa. En av de mest populära användningsområdena för Graham kracker skorpan är som en botten skorpa för en cheesecake. Faktum är att många icke-baka cheesecake produkter kommer att inkludera Graham kracker smulor i paketet innehåll.

vem som helst, oavsett hans eller hennes nivå kulinariska expertis, kan ge en smakrik skorpa Graham kracker. Men för dem som inte är säker på att de kan behärska processen, finns det flera märken av färdiga skorpor Graham kracker i snabbköpet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.