Vad är en George Foreman Grill?

En George Foreman ® grill i inomhusmiljöer elektriskt uppvärmd grill som först introducerades för allmänheten 1994. George Foreman, mannen som grillen är namngivet, är en före detta mästare boxare. The George Foreman Grill ® har en design snäckskal och har en indragen uppvärmning yta som lutar nedåt för att dränera vätska fett från maten. Det har förekommit flera versioner av inomhus tillverkas grillen eftersom den ursprungliga George Foreman Lean Mean Fat-Minskning Grilling Machine ®.

"The Champ" är smeknamnet på den ursprungliga versionen av George Foreman Grill ®. Den har en 36 kvadrat tum (91,44 kvadrat cm) grillning yta som inrymmer tillräckligt med mat för att föda två personer. Den har en ljus Yttertemp. mätare, som informerar använt grillen är förvärmd, och inbäddade element värme, som ger grillen med konsekvent värme under hela tillagningen. På denna version av inomhus grill, grillen plattorna är fast, vilket innebär att de måste torkas av med en fuktig trasa efter användning.

"The Next Grilleration" är den andra versionen av George Foreman Grill ®. Den har en 50 kvadrattum (127,15 kvadrat cm) grillning yta, där det finns utrymme nog kött foder tre personer. Har samma ljus Yttertemp. mätare och inbäddade element värme som "The Champ", men locket är gångjärn, så att grillen för att rymma tjockare köttbitar. Denna version av inomhus grillen har avtagbar, maskindisk, grill plattor, vilket gör det lättare att rengöra. Next Grilleration säljs också i en familj storlek, som har en 72 kvadrattum (182. 88 kvadrat cm) grill platta som rymmer tillräckligt mycket kött att försörja en familj på fyra personer. Den "G5 Grill" har en 84 kvadrattum (223,52 kvadrat cm) grillning yta, som kan ta emot tillräckligt träffas på foder en familj på fem. Det kallas för "G5 Grill" eftersom den har fem löstagbara grill plåtar, som består av två räfflade grill plattor, två svammel plåt och baka en plåt. Den löstagbara plattor kan diskas i diskmaskin, ren upp väldigt lätt. Denna version av George Foreman Grill ® är dessutom utrustad med en temperatur på ratten, så att du kan tillaga olika frysta livsmedel, såsom Fiskpinnar och klimpar kyckling, på bageri-pan. Den "360 Grill" är en rund inomhus grill med 106 square inches (269,24 kvadrat cm) av grillning yta. Den har fem runda flyttbar grill plattor som, i likhet med tidigare versioner, kan diskas i diskmaskin. Grillen plåtar omfattar två räfflade grill plattor, två quesadilla tallrikar, och en multifunktionell platta för matlagning deep dish pizza, baka och använda som ett storkök. Den här versionen har också en urtavla temperaturkontroll och indikatorlampa.

Det finns flera andra George Foreman Grill ® som bara har små avvikelser från ovan nämnda versioner. Det finns större storlekar för att rymma stora familjer, och personliga storlekar för ensamstående. George Foreman har också tillverkat andra apparater, såsom fritöser och kyckling.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.