Vad är en Double Balloon Vispa?

flesta är bekanta med standard tråd visp, med dess delar av ovala runda trådar. Den dubbla ballong visp bygger på den grundläggande förutsättningen för att skapa en robust vispa som faktiskt har en del mindre runda trådar inneslutna i ett större avsnitt av runda kablar. Denna tråd ballong i en ballong designen gör dubbel ballong visp bra köksredskap som ska användas för ett antal kök uppgifter.

Med en robust konstruktion av rostfritt stål, den "ballonger" på vispar av detta slag ger perfekt sätt att enkelt blanda och piska alla sorters hamrar och såser grundligt. Förekomsten av huvudsakligen två ballong vispar inbyggda i en hjälper till att maximera effekten av varje slag som gjorts med redskapen. Resultatet är att det är mycket lättare att blanda ingredienser för alla sorters tårta hamrar, även när smeten är mycket tjock. Detta tar en del av arbetet ut att göra smet morotskaka, eller förbereda recept som kräver frukt bitar eller kokos som en del av själva smeten. Den här typen av ballong visp också är bra att använda vid framställning av gravies. På grund av metall, är det möjligt att använda dubbla ballong visp Vid blandning av ingredienser och även som ett sätt att vispar såsen blandningen medan det sjuder i grytan eller kastrullen. Klumpar helt enkelt inte innehar upp bra när en dubbel ballong vispa används. Även i fall där det är såsen kommer att vara svårt att blanda av någon anledning, kan den dubbla ballong visp gå långt för att jämna ut texturen och gör såsen krämig och behaglig. Som ett verktyg för att bidra till att skapa maränger, ingen manual kök verktyget fungerar som är effektivare än det dubbla ballong visp. En del av det geniala i konstruktionen är att vid användning av visp, större mängder luft genereras. Detta kommer att hjälpa marängen att stiga snabbare och vara lätt och luftigt när pajen går tillbaka in i ugnen för en sammanfattning missfärgning av maräng. Samma princip håller streck med vispgrädde också. Double ballong vispar kan skapa Mile High portioner vispgrädde som kommer att vara den perfekta garnering av någon efterrätt.

Det går dubbla ballong visp finns på nästan alla kök Store liksom i köket avsnitt flesta detaljhandeln varuhus. Medan dubbel ballong visp kanske kostar lite mer än en vanlig tråd visp, är det viktigt att komma ihåg att redskapen kan spara tid och arbete i köket. Dessutom kommer en god kvalitet dubbel ballong visp pågå under en lång tid, vilket eliminerar behovet av att ersätta vispar av sämre kvalitet med några års mellanrum.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.