Vad är en Deep Fried Candy Bar?

Om du någonsin tänkt chokladbitar var läcker och välsmakande nog på egen hand, så har du förmodligen kommer att bli förvånad över denna artikel. För de läsare som tycker att allt ska friteras, sannolikt idén att göra en friterad chokladkaka kommer att verka som den mest ljuvligt förnuftig idé du någonsin hört talas om. Startar som en nyhet på 1990-talet, enligt vissa källor har friterad chokladkaka flyttade in i mainstream i USA, Storbritannien och mycket av den australiska kontinenten.

Några rapporter om friterad candy bar föreslår de uppstod som något av ett skämt i Skottland i mitten av 1990-talet. Den tidiga chokladkakor vara misshandlade och stekt sannolikt Mars Bars ® och de kan ha varit första gången förbereds i Stonehaven, Skottland vid Haven Chip Bar. Men kockar självständigt kan ha berett dessa mycket tidigare för inhemsk konsumtion ensam, sedan på 1980-talet fanns hänvisningar till dem i flera brittiska komedin visar. Det som började på skoj blev snart en modefluga. Människor på de brittiska öarna, särskilt på pubar och restauranger föredrog Mars Bar som den ultimata fritering förtjusning. Nya Zeeland stekt upp Moros ® och amerikaner skapade friterad Snickers ®. Du kan i stort sett välja din favorit chokladkaka för fritering. Det finns webbplatser som diskuterar detta ämne på djupet och en kritisk minoritet i förmån för Twix ®. Metoden är dock i stort sett densamma oavsett vilken bar du väljer. En chokladkaka doppas i smeten, ofta liknar en fish and chips eller tratt kaksmet, och sedan följer en kort nedsänkta i upphettad olja . Eftersom smeten chips på utsidan, i mitten av godis bomma smälter, skapa en smält och sega interiör. Beroende på hur länge chokladkaka är kokt, kan chokladkaka har smält bort och det kan behålla sin form. Dessa barer med kakor i dem som Twix ® kommer att behålla en krispig centrum.

Medan friterad chokladkaka kan vara det ultimata förfall, de är billiga och ganska lätt att hitta. Du kan ha tur hitta dem på lokala marknader, och de kan säkert dyka upp på menyerna på någon restaurang som har en massa stekning. Viss oro kaloriinnehållet existerar, eftersom en chokladkaka är redan rika, och fritering bara lägger till kalorier. Om du tittar på friterad chokladkaka som en ovanlig och mycket ouppnåelig lyx, är det inte sannolikt att vara mycket oroande. Men om de blir din favorit snack mat, kan du hitta större byxor i bråttom.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.