Vad är en Chocolate Mold Machine?

En choklad mögel maskin som används för att göra choklad blanketter att hålla fyllningar används för att göra godis i choklad produktionen. En bänk choklad mögel maskin kan vara allt från dem som har över 2 pounds (1 kg) av choklad till dem som har över 33 £. (15kg) i choklad. En stor choklad mögel maskin som även kan användas för smältning och anlöpning kan producera över 200 lbs. (440KG) av härdat choklad en timme.

Anlöpning är uppvärmning och kylning process choklad måste genomgå för att uppnå rätt konsistens, hårdhet och glans. Anlöpning choklad är ett viktigt steg i en lyckad godis att göra. Automatiska anlöpning maskiner är ofta till runt 90 grader Celsius, och ca 30 grader Celsius, men temperaturen varierar beroende på den använda choklad och choklad mögel maskin eller härdning maskin tillverkarens anvisningar. Vanligtvis bitar av trasiga choklad gå in i maskinen på baksidan, och ersätts med mer choklad bitar som operatören mögel eller dips choklad.

Choklad som inte genomgår den anlöpning i en anlöpning maskin eller choklad mögel maskin kan verka grov och tråkig och kommer förmodligen vara mycket svårt att demold. Även om choklad är härdat, men var ändå inte alltid visar sig ordentligt. Till exempel kan alltför fet mögel eller extrem kyla orsakar också demolded choklad ska visas tråkig. Vita fläckar på toppar eller sidor demolded choklad kan bero på för mycket fukt i mögel. När du arbetar med en choklad mögel maskin, alltid vara säker på mögel är torka ordentligt innan du lägger choklad eftersom små mängder vatten kan samlas i den kostsamma sprickorna i mögel design. En skrapa bort extra choklad bort av fylld choklad formar är ett nödvändigt tillbehör för att göra godis med choklad mögel maskin. Vibrationsbord är valfri choklad produktion, och mindre godis att göra verksamheten kanske måste avstå från bordet om budgeten är stram. Dock är vibrationsbord önskvärd eftersom den förhindrar oattraktivt luftbubblor som är vanliga i gjuten choklad.

tillverkarens anvisningar ska alltid kontrolleras för de typer av choklad som kan användas i alla olika choklad mögel maskin. Real choklad innehåller alltid kakaosmör och choklad sprit. Vissa choklad till konfektyrer får eller inte får innehålla kakaosmör eller choklad sprit eftersom det kan ge en bas vegetabilisk olja istället. Den använda choklad är viktigt när man arbetar med choklad mögel maskin och annan godis gör utrustning som konfektyrer innehållande vegetabilisk olja har en högre smältpunkt än äkta choklad.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.