Vad är chokladöverdragna Popcorn?

chokladöverdragna popcorn, som caramel popcorn, är en favorit njutning för många barn. Det kombinerar det söta och salta smaker längtade efter barn och vuxna. Chokladöverdragna popcorn gör en stor Halloween behandla och julklapp. Det finns ett par olika sätt att göra dessa läckra behandlar. Experimentera med dem alla och se vilken som ger önskad smak och konsistens. Det enklaste sättet att göra chokladöverdragna popcorn innebär användning av choklad chips. Pop önskad mängd vanlig popcorn i mikron, eller med en popcorn Popper, sedan sprids ut i en smord ugnsform. Smält en matsked smör med en handfull marshmallows i en kastrull på medelvärme. Lägg till en skvätt vanilj för smaktillsats, rör ned en handfull choklad chips. Sprid den smälta blandningen över popcornen och sätta i en 250 grader Fahrenheit (121,11 grader) ugn i 20 minuter. kan chokladöverdragna popcorn också göras med KAKMIX. Förbered plain popcorn i mikrovågsugn eller popcorn Popper och spridas i en ugnsform som är smord. Blanda lika delar KAKMIX och avdunstat mjölk, lägg sedan till dubbelt så mycket socker. Lägg blandningen på medelvärme och rör hela tiden tills det kokar. Sänk värmen och rör hela tiden tills den bildar en mjuk boll, sedan bort från spisen. Vispa med en elvisp i tio minuter, häll sedan jämnt över popcorn och låt det härda.

För snabb och enkel chokladöverdragna popcorn, mikrovågsugn en påse smörade popcorn och tömma den i en stor kastrull. I en liten kruka smälter ihop ett smidgen smör med lika mängder choklad chips, popcorn, och majssirap. Häll den varma blandningen i den stora grytan med popcorn och snabbt blanda ihop. Sprids i en smord ugnsform och strö över strösocker. Lägg semester sprinkles för en festlig look.

chokladöverdragna popcorn kommer att variera sötma beroende på den mängd som används i choklad. Använder mycket choklad chips och socker för chokladöverdragna popcorn som smakar, och liknar godis. Chocolate chips finns i varierande halter av sötma, till exempel kakao smaksatt, osötad och halvsöta. Experiment med vit choklad chips, chips eller Butterscotch Toffee chips. Hur man väljer att göra chokladöverdragna popcorn är en fråga om preferens och tillgänglighet av ingredienserna.

chokladöverdragna popcorn är bra julklappar. Rulla popcorn till bollar innan den hårdnar, och stack två av dem ovanpå varandra för att göra snögubbar. Dekorera snögubbar som önskat. Slå in färdiga snögubbar med färgad cellofan och knyt av med ett band.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.