Vad är brödsmulor till?

brödsmulor görs genom slipning gammalt bröd, och de har alla möjliga användningsområden runt köket. Många företag säljer brödsmulor som redan gjorts, ofta i hermetiskt tillslutna förpackningar så att de inte blir blöt. Det är också möjligt att göra brödsmulor hemma från oanvända bröd som har gått gammal. Dessa brödsmulor kan förvaras i frysen tills de behövs. Många brödsmulor finns också lagrat, då de kan användas för specifika saker. Hålla brödsmulor unseasoned kan du använda dem i en mängd olika situationer, så många kockar hålla ren brödsmulor runt istället. En av de klassiska använder för brödsmulor är som bageriprodukter. Panering är ett lager på utsidan av livsmedel som är friterade eller stekta. Oftast är maten muddrade i en mjölk-och äggsmeten innan lätt borstad med mjöl och sedan rullade i brödsmulor. Den brödsmulor gör en krispig, smakrika yttersta skiktet som också bidrar till att förhindra insidan av maten från att bli feta. Som bröd, brödsmulor också utmärkt fyllmedel i saker som quiche, frittatas och puddingar. En mängd bröd pudding görs med brödsmulor, snarare än bitar av bröd, till exempel. Brödsmulor kommer också att ge en paj mer kropp och bidrar till att göra mat verka mindre tung. Dessutom kommer de att minska den totala kostnaden för en maträtt som en frittata genom att minska mängden ägg och andra dyra ingredienser som behövs.

Många grytor också krav på en topping av brödsmulor, som utgör en brynt , knaprig skorpa på ytan av tillagad maträtt. I detta fall är lätt kryddad brödsmulor oftast klädd med smör eller olja innan bakning, så att de bruna i ugnen. En bakad skål toppad med brödsmulor kommer att ha mer struktur, och insidan blir mer fuktigt och smakrika, eftersom lagret av brödsmulor håller inälvsprodukter mot uttorkning.

Ingredienser som selleri, morötter och vatten Kastanjer kan blandas med brödsmulor och andra smaksättningar för en välsmakande fyllning. Rutinerade grönsaker såsom kronärtskockor, zucchini och paprika kan vara fyllda thusly och brödsmulor kan också användas för mer ambitiösa stoppningsändamål projekt, som Turkiet. För större fyllningar, brödsmulor utgör vanligen en mindre andel av det totala ingredienser, så att de inte hamnar i en fast massa.

Slutligen så många läsare av sagor vet kan brödsmulor kunna användas för att lägga ett spår. I regioner med stora djurpopulationer, en smula bröd spår tenderar att ätas, så skogsmark äventyrare kanske vill överväga att mer varaktiga spår markörer som små stenar eller lantmätare tejp.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.