Vad är White Hel vetemjöl?

White hela vetemjöl är all spannmål vetemjöl som har slipat med "vita" eller albino vete snarare än den traditionella röda vete. Den behåller många fler näringsämnen än den traditionellt blekt vitt mjöl. Denna typ av mjöl ger produkter som smakar mer som de gjordes med blekt mjöl, så det är ofta som den perfekta kompromissen mellan smak och rätt kost. Allt, snabbköp bära förpackat bröd som görs med vita hela vetemjöl. nbsp;

White hela vetemjöl kan utnyttjas i alla recept som kräver användning av blekt mjöl. Detta innebär att det är möjligt att göra bröd, kakor, puddingar, snäckor paj och gravies använder denna typ av berikat mjöl. Det är inte mycket skillnad i smaken jämfört med blekt mjöl, så att ersättning inte kommer att påverka den variant av receptet. Samtidigt bidrar användningen av vit hela vetemjöl för att säkerställa att den dagliga kosten innehåller några av de viktiga vitaminer och näringsämnen som människor behöver konsumera varje dag.

Grund för att skapa vita hela vetemjöl innebär valet av vete används för att tillverka produkten. Standard hela vetemjöl sker med så kallad röd vete. Detta vete är mörkare i färgen och har en tendens att naturligtvis behålla mer av det mörkare nyans under beredning. När det däremot hela vetemjöl görs med hjälp av vad som brukar kallas albino vete. Denna typ av vete, korn har en ljusare nyans och kräver mycket mindre behandling för att producera en nyans av mjöl som är identiskt med blekt mjöl. Medan vissa människor tror att vita hela vetemjöl har en sötare smak än blekta mjöl, kan de flesta människor smakar inte skillnaden mellan de två.

Köpa vitt hela vetemjöl produkter har blivit mycket mer praktiskt. Många livsmedelsbutiker genomför nu ett och fem säckar halvt kilo vitt hela vetemjöl tillsammans med den traditionella blekt mjöl. I vissa fall är det nu möjligt att köpa både vanligt och egenföretagare stigande versioner av mjöl. Medan vita hela vetemjöl tenderar att kosta lite mer än blekta mjöl, gör skillnad i näringsvärde produkten väl värt högre prislappen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.