Vad är Strawberry Cheesecake?

Strawberry cheesecake kan hänvisa till flera närstående desserter som använder mjukost eller Neufchatel ost med en mängd andra ingredienser. Vissa typer av strawberry cheesecake kombinera blandad frukt med cream cheese, socker och liknande samt antingen baka eller inte baka resultaten. Andra typer består av en bakad cheesecake toppad med antingen hela jordgubbar eller jordgubb glasyr. Den första dessert kallade strawberry cheesecake kan ha haft i det 16th århundradet. Den hade en cookie bas och var en kombination av grädde, socker och ost. Detta var en något baka typ av ostkaka och det kan ha en mängd olika smaker. Strawberry cheesecake hänvisar särskilt till typen med jordgubbar till.

Bakad versioner av jordgubb cheesecake kan också lägga jordgubbar eller andra bär till mixen. Du kan hitta recept för blandade bär cheesecake, där bär läggs till färskost, socker och eventuellt yoghurt eller gräddfil. Dessa blandade ingredienser kan hällas över en skorpa gjord av kakor eller kex Graham och sedan bakade. En del människor föredrar att göra sina cheesecakes utan skorpa och det är verkligen upp till den enskilda bagaren. är jordgubbar som inte är kända för bakning särskilt bra och de kan bli blöt lätt. Du bör använda en cheesecake recept speciellt anpassade för extra vätska jordgubbar kan ge. Inte bara kasta in jordgubbar till din standard cheesecake om inte receptet anger du kan. Ett annat sätt att dra nytta av den goda smaken av jordgubbar ihopkopplade med ostkaka är på topp din ostkaka med jordgubbar. Dessa kan kokas över stovetop något eller så kan du använda en glasyr på färska jordgubbar. Vissa tycker om att ta hela jordgubbar och lägg dem hela cheesecake, som kan ge ett vackert utseende till dessert. Du kan använda jordgubbe glasyr eller ens premade jordgubbe sirap ovanpå en cheesecake också. En glasyr av denna typ kan smakfullt kretsat kring cheesecake, eller det kan placeras i mitten. Om du är orolig för din konstnärliga talanger, kan du reservera jordgubbe glasyr eller sirap för att tjäna högst upp på varje skiva som ett utmärkt komplement till desserten. De som verkligen vill förgylla liljan kan lägga till både choklad och jordgubbar för en cheesecake variant av en glass fruktglass.

En annan frukt som lämpar sig väl för toppen av en cheesecake är körsbär. Många företag som gör cheesecakes erbjuder både ett körsbär och jordgubb cheesecake. I livsmedelsbutiker kan du se några märken i den frusna delen gången, som den berömda Sara Lee ®. Eftersom dessa är frysta, bör du planera en timme eller två av upptining före servering, men det finns många människor som är fans av frysta jordgubbar cheesecake också.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.