Vad är Stemless vinglas?

Från de finaste och dyraste kristall till billigaste glasföremål alternativ på marknaden, de flesta människor har en förväntan om att dricka vin ur vinglas med ett skaft. Dock har stemless vinglas vunnit bred popularitet på den amerikanska marknaden. Som med berodde Dryckesaccessoarer kan stemless sorten finns i ett prisintervall passar alla, från $ 1 USD till $ 70 USD. Även många vinbutiker, varav de flesta inte skulle ha vågat tjäna vin i stemless vinglas i det förflutna, har anammat deras användning. Så, vad är denna mystiska glas, och vad är dess plötsliga popularitet alla om?

Stemless vinglas är just det: vinglas utan stjälkar. De är vanligtvis inte annorlunda design än berodde glas, behålla samma form som traditionella vinglas. För dem som förstår eller bryr sig om den korrekta glas med rätt vin kan stemless glas att köpa i stil passar både rött och vitt vin sorter. Såsom även är fallet med andra vinglas, de finns i alla kvaliteter, från billiga glas till fina kristall.

Trots den nuvarande popularitet stemless vinglas, är detta inte en helt ny stil Dryckesaccessoarer. Medan popularitet stemless vinglas på den amerikanska marknaden är ny, har begreppet stemless glas varit i europeiska länder under en mycket lång tid. Beställ ett glas vin på en restaurang i Italien, och det är förmodligen ditt vin kommer att serveras i ett stemless vinglas eller dricksglas.

Stemless vinglas är mer än bara glas utan stjälkar-de också komma till nytta. De flesta människor har upplevt ångest av att bryta ett vinglas, eftersom det var knackade misstag över. Inte så med en stemless glas. Även om en person lyckas slå den över, det förmodligen inte kommer att bryta, med tanke på den korta avstånd det måste falla. En annan fördel: stemless glasögon passar in i diskmaskiner och skåp kök med lätthet, vilket gör dem ganska bekvämt när det gäller förvaring och städning går.

oavsett en persons budget, preferens eller hållning på stjälkar eller inga stjälkar, den stemless vinglas verkar ha sin plats i både traditionella och moderna marknader runtom i världen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.