Vad är Pickled Vattenmelon Rind?

Pickled vattenmelon svål gör stor nytta av vad många av oss helt enkelt kasta bort, som är rinds blivit över efter att vi äter rosa eller gul vattenmelon frukt. Om många identifiera denna kyndel behandla med amerikanska Southern mat, recept på denna ovanliga ättikslag finns i många kulturer. Särskilt mycket i Östeuropa och Asien har recept för betade vattenmelon svål. I USA Men vi är mer benägna att tänka på denna maträtt som Södra mat. Det finns många recept på gravad vattenmelon svål. Mycket av denna variation centra på olika kryddor och örter som används för att ge smak i betningsprocessen. Potentiella kryddor, örter och andra smakrika inslag kryddpeppar, kanel, kryddnejlika, torkad röd chili, bockhornsklöver frön, ingefära, mynta, senapsfrön, tamarind extrakt och gurkmeja.

De flesta recept kräver mycket av grön utsida svål att skalas eftersom en del av den inte mjukna tillräckligt och får betade melon svål svårt att tugga. Kött av melon kräver avlägsnas också. Faktum är att förbruka så mycket av maten som möjligt, kött av vattenmelon ska klippas bort innan betningen.

Recept att dra inflytande från södra matlagning tenderar att skapa sötare pickles. Dessa skulle vara av samma sötma till söta gurka pickles säljs i butikerna. De kombinerar vanligtvis vit eller äppelcidervinäger, socker, vatten, och kryddor som kryddnejlika, muskot och kanel. Några recept föreslår att du använder grön eller röd färg mat, men detta är en fråga om preferens. Om Livsmedelsfärgämnen inte används, skalade rinds är något vit till gul i färgen och har ett genomskinligt utseende när de betade. Det finns olika förslag på hur man skär vattenmelon svålen. Vissa människor rekommendera skära dem i spjut. Andra rekommendera skära svålen i tärningar. Kuber kan vara lite lättare att arbeta med och packa i burkar. Många recept också råda blöt svålen natten i en saltlake före betning det. Gemensamma förslag inbegriper att koka vattenmelon i saltat vatten och sedan lägga till den andra betning ingredienserna. När frukterna har ett genomskinligt utseende, är det förpackat i steriliserade burkar.

För dem försiktig med att ta på konserveringsprocesser, picklade vattenmelon kant kan köpas i butikerna. Det kan vara lite svårt att få detta i områden i världen där skålen är inte vanligt, dock online alternativen är också tillgängliga. Många som gör sin egen inlagda vattenmelon kant, dock hävdar att hemmagjord är absolut bäst.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.