Vad är Personlig Chopsticks?

Personlig ätpinnar är asiatiska ätredskap som har namn, datum eller talesätt tryckt på dem. Människor kan ha födelsedag, jubileum eller bröllop budskap som skall tryckas på ätpinnar av ett tryckeri. De flesta företag skriver ut olika meddelanden på vardera av de två ätpinnar i ett par om det är vad kunden vill ha. Många olika typer av ätpinnar kan anpassas, inklusive trä och akryl. Personlig chopstick mönster kan skapas för företag Promotionella gåvor och bröllop eller party liksom att anpassa gåva uppsättningar med pinnar som de som används för sushi.

Sushi är en japansk mat populär i USA och många andra länder. Det kan bestå av många olika möjliga ingredienser såsom rå eller tillagad fisk, grönsaker och alger insvept i ett lager av klibbigt ris. Vissa typer av sushi äts med fingrarna, medan andra typer äts med ätpinnar. En bra idé för människor som gillar sushi och vill veta mer om det är en bok om hur man äter sushi, eller hur man förbereder det, tillsammans med en uppsättning personlig ätpinnar.

Metall, inglasade trä och akryl ätpinnar är bäst för att anpassa eftersom de lätt kan tvättas för återanvändning. Oglaserade trä ätpinnar är inte så sanitära och anses disponibel. Personlig ätpinnar finns i ljust eller mörkt trä, men ljusare trä är oftast bäst för ett personligt meddelande som är tydlig och lätt att läsa. Inglasade trä pinnar finns slät eller med attraktiva metall accenter på tips och mittbiten.

Vit eller ivory-färgad akryl personliga ätpinnar med svart tryck är lämpliga för många tillfällen eftersom de kan samordna med någon part färgschema. Vitt tryck på svart eller röd akrylplast ätpinnar kan också vara intressanta. Chopsticks med kinesiska dubbel lycka eller lång livslängd symbol som är anpassat med bruden och brudgummens namn och datum är populära bröllop favörer för asiatiska tema bröllop. är Promotional personliga ätpinnar ges bort på vissa affärshändelser. Dessa pinnar kan innehåller företagets logotyp om det kan skrivas tydligt på ett så litet utrymme. Promo ätpinnar åtminstone inkludera namnet på verksamheten och ofta ett telefonnummer eller en webbadress.

när det ges som party eller presenter, får personlig ätpinnar presenteras i par bundna med band eller ett par ätpinnar kan ges i en trälåda eller en chopstick ärm. Chopstick ärmarna är gjorda av material som papper, folie eller prägling tyg, och de är stängda på spetsen och öppna runt den övre änden för att visa en del av ätpinnar. Ärmarna är ofta anpassade för att samordna med den anpassade information tryckt på ätpinnar. Chopstick ärmar kan lägga till en dekorativ touch och en färdig ser till personlig ätpinnar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.