Vad är Dessert Called Buckle?

Buckle är en dessert som kombinerar färsk säsongens frukt, en rik kaksmet, och en Streusel toppning. Resultatet är en rik, tät tårta med en fuktig smula som ibland jämförs med kaffe kaka. Det är en utmärkt sommar efterrätt, och kan serveras varm eller kall, med eller klädd med drizzles av sås. Making spänne hemma är relativt lätt, och ett utmärkt sätt att använda färsk frukt.

Upprinnelsen till spännet finns lite mystisk. Skålen har varit i USA i århundraden, vilket tyder på att det kan ha utvecklats av kolonister. Buckle är mycket populär i New England, där det ofta görs med blåbär. Även blåbär spännet är en klassisk version, kan det dessert också göras med persikor, nektariner, hallon och andra färska frukter man kan tänka sig. Många kockar blandning av olika typer av frukt i deras spänne.

Basen i låsbeslaget är en rik kaksmet, som bevattnas med färsk frukt. Vissa kockar föredrar att dela sina smet, skiktning hälften i botten av pannan och blanda den andra hälften med frukt innan hälla den i. Frukten är toppad med en Streusel blandning. Under bakningen, stiger kaksmet upp kring frukten, innefattande frukt i smeten och orsakar Streusel att spännet, sätta prägel VECKIG utseende. Att göra spänne, börja med att välja bra säsongens frukt. Även om du kan använda fryst frukt, kommer dessert inte vara riktigt samma. Tvätta alltid frukten innan den används, och medan frukten är dränering, börja arbeta med de övriga komponenterna i spännet.

Sikta ett och? koppar mjöl tillsammans med? kopp socker, en och? tsk bakpulver, och? tesked salt. Ställ åt sidan och slå? kopp smör tills den är mjuk innan du lägger ett ägg, 1 /3 kopp mjölk, och? tesked vanilj. Blanda de våta ingredienserna med de torra ingredienserna och häll smeten i en smord åtta tum (20 centimeter) kvadrat ugnsform. Top med färsk frukt och tillsätt en Streusel topping av? dl socker, 1 /3 kopp mjöl,? cup mjukt smör och en tesked kanel. Den Streusel kommer att utgöra en skarp socker beläggning som spännet bakar.

Grädda spännet vid 350 grader Fahrenheit (180 grader) i 45 minuter, tills en tandpetare införas i spännet kommer ut rena. Servera ur pannan, slätt eller toppad med vispad grädde, glass eller såser att välja.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.