Vad är Breakfast Grytor?

Breakfast grytor, kallas ibland även ägg skikt, är en kombination av ett antal frukost livsmedel som bakas i gryta form. Vissa människor relatera det till en välsmakande bröd pudding, men inte alla grytor använda bröd. I fall där brödet inte används kan recepten bli mycket vilja frittatas eller stekta omeletter.

Anledningen till att frukosten grytor kan kallas ägget skikt är att de vanligtvis har skiktade ingredienser om saker som bröd, frukost kött och ost. Ovanpå dessa lager, folk häll vaniljsås-liknande mix, som vanligtvis är en kombination av ägg och mjölk. Många människor firar lätt att göra frukost grytor särskilt eftersom många recept kan göras kvällen innan och bakade bara en timme eller så innan du vill servera frukost. En ytterligare fördel om frukost grytan är att det kan vara ett bra sätt att tjäna en måltid med många gäster eller en stor familj.

Många recept för frukost grytor omfatta skivor kubik bröd. Bröd ska vara något gammalt och det är ett bra sätt att använda överblivna bröd. När bröd används, är ingredienserna ofta ihop kvällen innan gräddningen. Detta ger brödet tid att suga upp ägget /mjölken vaniljsås producera en tjock och krämig resultat.

Typer av frukost kött kan variera. Skinka och korv är mest populära, men du behöver inte hålla oss till enkel frukost fläsk korv. Du kan använda korv kyckling äpple, kryddig nötkött korv eller någon typ du väljer. Dessa är kortfattat kokas kvällen innan och lager ovanpå eller under brödet, om du använder bröd. Var noga med att dränera och klappa kokt kött helt ta bort extra fett från matlagning.

Riven amerikanska, cheddar eller schweiziska ostar är utmärkta i frukost grytor. Vissa människor får en semi-quiche version av grytor utan jordskorpan och använder en kombination av bacon och schweizerost. Om du använder bacon ihåg att dränering är mycket viktig för frukost grytan du är inte fet.

Bland de många recept frukost gryta hittar du, det finns många som ger grytor olika etniska kök anteckningar. Med lite salsa och några chilipeppar, kan någon äggstanning lätt omvandlas till en mexikansk stil frukost skålen. Lägga italiensk korv, kan vissa fänkål och skivade tomater vara en hyllning till italiensk mat. Du kan verkligen variera kryddor du lägga till och ytterligare ingredienser för att göra din gryta unik.

En sak du bör vara försiktig med när du gör frukost grytor och kyla dem innan matlagning är användningen av vissa glas köksredskap. Vissa typer av glas kastruller kan spricka eller gå sönder om de placeras direkt i en varm ugn efter att i kallt kylskåp. Kontrollera med företaget som gör din köksredskap för att se om detta kan vara ett problem och när du är osäker, bör du använda metall eller keramik köksredskap istället.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.