Vad är Boston Baked Beans?

Boston bakade bönor kan vara en av två läckra livsmedel och de är så olika varandra som två livsmedel kan. De är båda en liten söt och unik. Man är faktiskt inte en böna alls. Den andra är alla i hela USA under sommarlovet och kan vara så varierande som släktträffar där de serveras. Intressant nog är de tros ha varit först infördes till pilgrimerna av indianer.

Boston vita bönor, godis, inte bönor alls. De är jordnötter med socker beläggning. Produktion av dessa betonar "felaktigt behandlar startade på 1930-talet ungefär samtidigt som Red Hots och av samma företag, Ferrara Pan. Ferrara Pan kan ha varit det företag som tog dig Boston Baked Beans, men namnet tillämpas på Sugar Coated jordnötter. I själva verket fanns det många företag som tävlade för Boston Baked Bean marknaden. Ferrara Pan steg över dem alla och fortfarande allenarådande.

Navy, haricot eller Boston bönor, officiell bönor i Massachusetts, utgör den viktigaste ingrediensen i Boston vita bönor som hänvisar till skålen som gav Boston it's smeknamn Beantown. Efter bönor de vanligaste ingredienserna blir melass eller brunt socker, tomatsås eller ketchup och bacon. Därifrån recept kan variera, lök, grön paprika, torr senap, soja, och även ananas tillsätts för bönor som är så unika att de familjer som skapade dem. den grundläggande proceduren i matlagning Boston vita bönor i tomatsås är långsam baka bönor med melass, tomatsås, bacon, och valt kryddor i en keramik kruka för upp till åtta timmar. Detta skiljer sig från den ursprungliga indiska recept, där bönor var en stapelvara, som Bostonians ersatt lönnsirap med melass och bära fett med bacon eller fläsk.

Melass är den traditionella ingrediensen grund av den roll Boston hölls i rom produktion. Ens gå tillbaka till kolonialtiden, hade Boston omfattande leveranser av melass grund av den roll för att göra rom. Även om det kom väl till pass när du gör upp en kastrull med Boston vita bönor.

1919 att melass utbudet gått över styr och översvämmade staden. Den hette The Great Melass Översvämningen 1919, och skulle kräva 21 liv och skadar 150 människor innan det var sagt och gjort. Melass översvämmade gatorna i trettio fot vågor. Ändå kommer traditionalisterna använda endast melass i Boston vita bönor.

Trots långa arbetsdagar med låg värme som krävs för att göra Boston vita bönor, värme och en process som har mer gemensamt med vinter livsmedel än sommar livsmedel, är juli National Baked Bean månad. Efter allt du inte kan ha en riktig grill utan Boston vita bönor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.