Vad är Amish Friendship Bröd?

För den som tycker om att ge eller ta emot handgjorda presenter, är Amish Friendship Bröd något att se fram emot. Amish Friendship Bröd är vanligtvis ges till vänner i flytande form, och mottagaren uppmanas att dela degen med en annan vän, sedan baka sitt halv hemma.

Amish Friendship Bröd symboliserar engagemang och tålamod. Att ge detta bröd kräver tid engagemang, vanligen mellan tio dagar till två veckor. Amish Friendship Bröd är skapad av ett bröd som förrätt, en biprodukt av mjöl, mjölk och socker. Dag ett, är de tre ingredienser tillsammans och stå i rumstemperatur. För de kommande fyra dagarna, är blandningen försiktigt knådade en gång om dagen, att fortsätta sitta vid rumstemperatur. Under denna tid kommer ingredienserna jäsa, skapa jäst. Jäst gör degen att stiga, och ge brödet en mjuk konsistens.

allmänt på den sjätte dagen, ytterligare mjöl, socker och mjölk i kombination med en startmotor. För de kommande tre dagarna kommer degen skall knådas två gånger om dagen. På den tionde dagen, mer mjöl, socker och mjölk tillsätts, och startmotorn är uppdelad i lika delar. Den Amish Friendship Bröd är nu redo för gåva att ge. När du har fått förrätten, kan du göra Amish Friendship bröd i en mängd olika sätt. Flesta recept kräver tillsats av ägg, mjöl och bakpulver. För en sötare version av bröd, tillsätt kanel och nötter och russin. Amish Friendship Bröd bakar vanligtvis på en låg temperatur, och är beredd på bröden. Vissa kockar kommer att få strö en blandning av socker och kanel över bröden.

På grund av behovet av jäsning, skålar av metall, redskap, eller bakning stekpannor rekommenderas inte för användning med amish Friendship Bröd. Metallen kan störa jäsningsprocessen och förstöra brödet. Modernt kök kockar rekommenderas att använda träslevar samt återförslutningsbar plastpåsar att göra det ännu enklare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.