Vad Olivolja Matlagning Sprayer?

en olivolja matlagning spruta är en behållare som är avsedd att avstå olivolja i en fin dimma. Det är möjligt att köpa olivolja i sådana behållare i butiken, och kockar kan också köpa tomma sprutor och fylla dem med en olivolja av val. Detta matlagning Utensil kan vara mycket användbart, speciellt för kockar som är hälsomedvetna, och bekymrade över den mängd olja som de använder i matlagning. Många kök leverans butiker säljer tomma sprutor och munstycken för människor som vill använda sin egen olivolja som matlagning spray. är A matlagning spruta för att skapa ett tunt lager av olja i en stekpanna eller på ett fat. Genom att använda en oliv spruta olja matlagning, kan kockar lätt rock en skål för sautering mat, eller dimma pasta och andra rätter före servering. Mängden olja som används i skålen är decimerade med hjälp av en spruta, som kontrollerar mängden olja som doseras. När mer olja behövs, kan man hälla det direkt från en olivolja dispenser eller flaska.

Flera företag tillverkar ett sortiment av matlagning sprayer, inte alla är friska. Vissa innehåller transfettsyror och andra material som har visat sig vara skadliga för människors hälsa, och många innehåller stabilisatorer för att hålla oljan från att härskna och att hålla det tunt nog att lätt sprayas. En god olivolja matlagning spruta innehåller bara olivolja, som får behandlas för att minska fetthalten eller vänster som de är. Smaken av rätter tillagade med olivolja från en spruta tenderar att vara fräsch och ren, utan några konstiga smaker ibland i samband med matlagning sprutar. Eftersom olivolja kan potentiellt härskna, är det viktigt att förvara en olivolja matlagning spruta under goda förhållanden. Många människor behålla sina oljor i kylskåp för att hålla dem från att gå härsken, men detta är inte en fungerande lösning för sprutor, eftersom oljan kan frysa för mycket att sprejas. Den bästa platsen att hålla en olivolja matlagning spruta är i en sval, torka plats med ett köksskåp, och se till att torka av sprutan och munstycket ner med jämna mellanrum ta bort oljan. Om sprutan är utformad för återfyllnad, kan du överväga att endast delvis fylla det att se till att du använder oljan snabbt.

Du kan också höra en olivolja matlagning spruta kallas olivolja atomizer eller bara en atomizer. Dessa sprutor kan användas till mer än bara vanlig olivolja, de också lämpar sig väl för smaksatta oljor, vinäger, och ett sortiment av andra ingredienser som du kan välja att ta bort i en fin dimma. De kan vara tillverkade av metall eller glas, och sprutan har vanligtvis en flexibel plastslang för att samla in oljan, ansluten till en metall eller plast spruta bostäder. Alla dessa delar bör regelbundet tvättas, helst varje gång sprutan fylls.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.