I bartender, vad är en Lava Flow?

En lavaflödet är ett blandat alkoholhaltig dryck som bygger på det mer kända Pina Colada, och Strawberry Daiquiri. Det är en populär dryck i Hawaii, och i andra tropiska typ resorts. Drycken kan också vara delikat utan alkohol. I själva verket är det en utmärkt drink eller smoothie för ett barns parti. är den traditionella lavaflödet görs med ett skott, eller 1,5 uns (. 044 liter) av ljus rom, ananasjuice, grädde av kokos, mosad jordgubbar, en halv banan och krossad is. Att uppnå den rätta utseende lavaflödet är jordgubbe mos hälls i glaset först.

De flesta bartenders föredrar en orkan glas för att avtjäna lavaflödet. Detta är en härrörde högt glas som kurvor inåt längst ner, och sedan trycker utåt i toppen. Det liknar något de traditionella kurvor på kvinnans figur. Den jordgubbe mos hälls i första eftersom det kommer att delvis blanda genom att dricka, skapa en huvudsakligen vit dryck som ser ut som röda lavan som strömmar genom det. Blanda alla ingredienser tillsammans kan fortfarande göra en god drink, men det kommer inte att tillmötesgå titta lavaflödet.

Vissa bartenders insistera på tillsättning av både lime juice och snaps jordgubbe. Detta kan lägga till fler alkoholhalten i drycken. Vissa bartenders utelämna även banan. Den lavaflödet kan även serveras med ett glas doppad i strösocker, och det kan innehålla kokosmjölk också. får en färdig lavaflödet också garneras med frukt, såsom bitar av ananas och mango. Det är också ibland som ett "paraply" dricka, eftersom det ofta garnerad med ett litet papper paraply.

Eftersom drycken är söt, kan smaken av rom vara försumbar. Detta innebär att lavaflödet går en mängd andra drycker som snabbt konsumeras utan vård för att de inte innehåller ett skott, eller mer, av alkohol. Man bör hålla reda på antalet drinkar, eftersom det är ganska lätt att överdriva på söta drycker. Också, njuta av en lava flöde utan skuld genom att tillhandahålla en utsedd förare för kvällen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.