Hur ser en bra Butcher Knife?

En bra kvalitet kökskniv, men framför allt en slaktare kniven bör vara bekväm att använda. Det borde passa din hand också, tycker robust, och ge en säker utrymme mellan den skärande yta och det område där du lägger handen på handtaget. En slaktare kniv ska vara tyngre än andra köksknivar och bör ha bra balans. Generellt bör bladet vara mellan sex och åtta inches lång (ca 150 till 200 centimeter).

För hem laga mat, det finns många alternativ att erbjuda hög kvalitet utan en hög prislapp. De som använder knivar professionellt kanske föredrar att välja en serie som innehåller en slaktare kniven, snarare än att köpa enskilda delar. Oavsett om du väljer en slaktare kniv i sig eller en uppsättning som innehåller en, finns det några saker du bör tänka på. Om du väljer ett stämplat stål eller smitt stål blad när du köper en slaktare kniven? Valet är viktigt, så det hjälper till att förstå varje process innan beslut fattas. Stamped stål blad liknar mycket de låter. De är stämplade eller skurna ur en stålplåt. Smidda blad är gjorda av stål som värms upp till en hög temperatur och sedan formas till formen av bladet. Den senare typen är tyngre och generellt antas vara kraftigare. Både stämplas och smidda blad framställs i regel av hög kolhalt rostfritt stål. Denna typ av metall är tänkt att förhindra missfärgning. Det hjälper också förhindra rost, liksom många andra typer av korrosion, som är utmärkta egenskaper i en slaktare kniv.

Handtaget av en slaktare kniven kommer också att hjälpa dig att avgöra nivån på kvalitet. Skaftet får göras från en av flera material, t. ex. trä eller polymer och andra syntetmaterial. Rosewood är ett populärt val, men trä hanteras knivar bör inte placeras i en diskmaskin eller vänster blötläggning i vatten, eftersom handtaget kan varp.

också undersöka tang. Detta är den bit av stål som förbinder Bladet och skaftet. I en bra slaktare kniven kommer tang inte bara vara en kort påbörjad, men kommer att löpa längs hela handtaget.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.