Hur kan jag komma Kött Cravings?

Med en push för sundare kostvanor många människor vänder sig till vegetarianism, men vissa har svårt att övervinna köttet begär. En av de viktigaste faktorerna är att undvika att inrätta en situation som skapar dem. För detta ändamål är övergången till en vegetarisk kost bäst ske gradvis under en period av flera månader, ett år, eller ännu mer. Den tid det tar att övervinna kött cravings och släpp kött från kosten kommer att variera från person till person, men det finns några saker alla kan göra för att lätta vägen. blir Kroppen används till en viss diet och förändra den drastiskt genom att ta bort allt kött natten sätter dig upp för ett fall. Istället avvänja dig bort kött genom att ta en måltid i veckan där du normalt äter kött, och ersätta en vegetarisk måltid istället. Om du gillar att laga mat kanske du vill välja en helg natten så att du har mer tid att förbereda. Prova en annan måltid varje vecka för att bygga upp en repertoar av vegetariska rätter du gillar. I 4-6 veckor, lägga till en vegetarisk måltid till kosten, gradvis minska kött och slutligen eliminera den. Bli vegetarian långsamt bör bidra till att minska eller eliminera köttet begär.

För att övervinna kött sug det är också viktigt att förstå dem. Enligt vissa experter finns två typer av cravings: psykologiska och fysiologiska.

Psykologiska suget är tillfälliga, och om den ignoreras, försvinner ofta inom 15-20 minuter. Triggers för psykologiska suget kan omfatta lukter, som att köra genom en snabbmatsrestaurang, arbetsrelaterad stress, oro i en personlig relation, spänning eller uttråkning. Dessa triggers kan skapa cravings för vår favorit snabbmat eller behandlar som glass eller godis. Det bästa sättet att undvika att ge efter för ett psykologiskt begäret är att distrahera dig med en uppgift, syssla, hobby, motion eller sockerfritt tuggummi. Begäret kommer att passera om de ges en chans. P

Fysiologiska cravings mycket ofta utlöses av en nedgång i blodsockret och kan skapa yrsel, skakningar, och en trötthetskänsla. Dessa cravings inte passera och bör mätta eftersom det är kroppens sätt att tala om för oss vi saknar något vi behöver. Övervinna kött sug, försöka äta något högt innehåll av protein som en sojabaserad mat, baljväxter, eller keso. Om begäret är för tjock prova en palmful av jordnötter, några mandlar eller en shake.

Undvik "fostra" kött cravings. Prova metoderna ovan, men om ingenting fungerar äter en liten mängd kött att tillfredsställa begäret. Om detta inte upphör begäret det är mer sannolikt en psykologisk längtan. Många människor är upp äter kött och koppla måltid (och äta kött) med familj och goda känslor. Kulturella influenser kan också påverka hur vi känner om mat. Ge dig själv och din kropp tid att göra samma positiva associationer med din nya vegetarisk kost.

Slutligen, är det lättare att gå från en kött kost till en vegetarisk kost, än att gå från en kött kost till en vegansk kost. Vegetarisk kost kan innehålla mejeriprodukter och ägg. Även kalcium och andra näringsämnen kan också fått i en vegankost, kommer du att övervinna sannolikt kött cravings lättare genom att "baby steg. " Om det slutliga målet är att gå vegan, överväga att låta ett delmål att vegetarianism. En annan viktig faktor är att stanna hydrated. Ofta mat cravings utlöses av en brist på vätskor. Drick ett glas vatten varje par timmar och din mage kommer att stanna fylligare. Det är också viktigt att införliva nya livsmedel i kosten och inte bara eliminera kött samtidigt allt annat lika. Det finns många beredda vegetariska rätter i frysen avsnitt i de flesta dagligvarubutiker. Dessa omfattar allt från soja hamburgare till "Buffalo wings" och "kyckling" biffar. Mot pålägg avsnittet kan du också hitta meatless Bologna, "skinka", "Turkiet" och korv-allt tillverkat av proteinrik, fettsnål soja. Köp färska grönsaker och frukter, och plocka upp en vegetarisk kokbok. Italienska och mexikanska mat gör stora vegetariska rätter, och när du njuta av vad du äter är det mycket lättare att övervinna köttet begär.

När du gör övergången till en vegetarisk kost, kommer kött suget minskar med tiden. Gör inte slå dig själv när du går igenom kosten förändras, men låta det förekommer i naturen. Din kropp kommer att börja må bättre på en vegetarisk kost och du kommer snart sug efter dessa livsmedel istället. Så småningom kommer en dag då du inser att du inte har ätit eller längtade kött i veckor eller månader. Tanken på att äta kött som kommer att vara oattraktiv och en vegetarisk kost kommer att bli din nya, sundare livsstil.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.