Hur kan jag göra en Ice Cream Soda?

Glass läsk är en läcker sommartid behandling som är mycket lätt att göra. Även känd som en glass flyta, en glass soda görs genom att kombinera glass med läsk eller kolsyrat vatten och smaksatt sirap.

Även om många tycker Root Beer och Vanilla Ice cream vara den klassiska ingredienser för en glass läsk, det finns många möjliga varianter som du kan prova. Till exempel kan du göra en "Brown Cow" genom att blanda Coca-Cola, choklad, och Vanilla Ice cream. Gör en "Kanarieöarna Special" genom att kombinera choklad glass, vanilj sirap och Seltzer. När du gör en läsk glass, var inte rädd att vara kreativ med din drink hopkok. Vispad grädde och körsbär är mycket populära tillägg till läsk glass. Kaffeälskare ofta lägga en antydan av snabbkaffe deras glass flyter. Choklad sprinkles kan också vara ett bra val.

Även om receptet på en glass soda är ganska enkelt, det är ett trick för att skapa den perfekta drycken. Plain soda cellplast eftersom det släpper gasen koldioxid, men glass är faktiskt en skummande blandning av vätska, iskristaller och fickor luft. Så om du vill göra en Soda glass med en massa skum, sätta glass i glaset innan hälla soda. Om du vill göra en behandling med en minimal mängd av skum, tillsätt glass efter soda har hällt.

Även glass läsk är verkligen läckra, de är inte särskilt hälsosamma. Om du är orolig över kalorier, prova att använda diet soda i din favorit glass flyta recept. Du kan också prova att göra en fettsnål dryck genom att kombinera din favorit smak av isglass med glittrande sodavatten. När du njuta av din läsk glass, ta dig tid att reflektera över historien om din behandling. Legenden berättar att den glass soda uppfanns i Denver 1871 av Otto Baur. Hans skummande hopkok blev en omedelbar favorit bland barn och tonåringar, trots att många vuxna såg inte dricka överklagande. Snart fanns soda fontäner och is salonger grädde utspridda över hela USA.

är Ice cream läsk ofta som en klassisk amerikansk delikatess, men det är intressant att notera att detta hopkok åtnjuts av människor över hela världen. I Australien och Nya Zeeland, men en glass soda kallas ofta för en spindel. I Japan, barn så ofta en drink cream soda som huvudsakligen består av melon-flavored soda och en skopa av Vanilla Ice cream.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.