Hur kan jag göra Hemgjord Salsa?

Gör din egen hemgjorda salsa är roligt, enkelt och hälsosamt. Hemgjord salsa är överlägsen köpta salsa eftersom du kan använda färska ingredienser med ut tillsatser och du kan välja och vraka vilka saker som du vill ställa in Hemmagjord salsa är ett perfekt komplement till chips, tacos, grönsaker och hundratals viktigaste förrätter. Färska salsa lägger också blossa på maten genom att inte bara glädjande din pall men ögonen för med sina många sortiment av färger.

ingredienser för en grundläggande hemmagjord salsa omfattar tomater, vit lök, vitlök, salt, lime eller vinäger, varm sås, koriander och chilipeppar. Himlen är gränsen för alla andra ingredienser som du vill lägga till din salsa. Det viktiga att komma ihåg är att alla ingredienser ska komplettera varandra. Detta betyder inte att de bör vara samma dock, eftersom stor salsa har en balans mellan motsatser såsom sötsur, kryddig och salt. Det är också bra att ha olika konsistens också. Om du är osäker på vad som faktiskt sker samtidigt experiment genom att skapa små prover innan du gör en stor sats så att du inte slutar att slösa din ingredienser. Det första steget är att hugga och tärna alla grönsaker. Sedan bestämma om du vill behålla dem råa eller stek dem först. Båda sätten att göra för stor salsa men resultatet är en helt annan smak. Bara vara säker på att inte koka över dina grönsaker eller du kommer att ha mycket grötig salsa. Om du tycker att det är enklare än tärning, använd en matberedare. Detta kommer att producera en Saucier salsa men det kommer definitivt spara mycket tid. När du har alla prep arbete börjar blanda ihop allt, lägga till kryddor, örter och lime juice sparsamt i början medan smaka när du går till att du får rätt balans och blandning av smaker.

När du får grunderna anges inte rädd att prova andra typer av salsa som de gjort av frukt. Mango, persika, melon och jordgubbar är bra för att göra söta Salsas och verkligen lägga en hel del av intresse för dina rätter. Frukt salsa går bra med skaldjur och rätter fjäderfä, liksom med desserter som banan frukt salsa splittringar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.