Hur kan jag göra Chicken Piccata?

Kyckling piccata är en modern ta på den klassiska italienska maträtt kalvkött piccata, allra mest njöt i Milanese region i Italien. Naturligtvis är kyckling piccata inte exklusivt till Italien. Du kan hitta utmärkta versioner av antingen kyckling eller kalvkött piccata i de flesta fina italienska restauranger i hela världen. Detta är en utsökt välsmakande maträtt, snabba att förbereda, med accenter av citron, vanligen vitt vin, och ibland kapris.

Piccata är en form av det italienska verbet picchiare , vilket betyder att slå, flog, eller pund. Actually, tradition, är det lätt att laga mat att göra kyckling piccata att kycklingbröst (eller kalkon eller kalvkött) är bultade till extremt låga höjd innan de muddras i mjöl och snabbt stekta i en kastrull. Detta minimerar tillagningstiden betydligt. När du inte vill att bulta ut kycklingbröst, kan du också kyckling piccata med vanliga stora bröst. Helt enkelt justera din matlagning tid för att spegla behovet av att laga en tjockare bit kyckling. När kycklingen är stekta i olivolja, du gör en snabb sås som innehåller citronsaft, lite vitt vin, ibland schalottenlök och italienska persilja. Recept på kyckling piccata isär om huruvida eller inte att lägga kapris. Vissa människor tycker verkligen dessa pikanta ärt medelstora biter och andra inte gillar dem. Valet är verkligen upp till kocken. Andra slice upp några svampar i såsen eller lägga några oliver. Vissa kockar använder lite hackad pancetta när du gör såsen. Såsen är nedsatt, och kycklingen skall läggas till i sista minuten eller två tillbaka till sås för att suga upp sin smak. Det finns ett antal olika sätt att presentera kyckling piccata. Förmodligen den mest traditionella är att tjäna piccata med en hälsosam klick av sås på polenta. Små typer av pasta som ditalini eller orzo är utmärkta som en säng för kyckling piccata. Du kan också tjäna kyckling piccata på ris eller couscous. Ett garnityr av ett litet hackad persilja är egentligen allt som behövs för att göra detta till en fantastisk maträtt, som kan betjäna ett obegränsat antal personer som är beroende på storleken på din panna och antalet kycklingbröst du använder.

Om du planerar att anställa picchiare metoden för planing av kycklingbröst, du måste vara lite försiktig i ditt hamrande så att inte spruta rå kyckling i hela ditt kök. Det kan hjälpa till att placera kycklingen i en plastpåse så någon spray minimeras, och du bör sikta på ungefär en kvarts tum (. 64 cm) tjocklek eller mindre. Det är bra för att kycklingen ska nästan genomskinliga eller har en reva eller två under bultande processen.

Alternativt, för att göra ditt jobb lite lättare, kan du be ofta lokala slaktare till MÖRA din kyckling som stek för att få den tunna band som kommer att göra kyckling piccata förtjusande så. Du kan också spara tid, genom butterflying en halv bröstet och sedan ge det en bra bultande. Oavsett i vilken form är detta Milanese klassiska säker på att göra en värdig måltid.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.