Hur kan jag göra Bananbröd?

Bananbröd är en typ av snabba bröd, vilket innebär att även om det behandlas som en limpa bröd, det tar mycket mindre tid att förbereda och laga mat, och det innebär inte jäst. Det är också ett sött bröd, eftersom det görs med frukt och extra socker. Många tycker vanligt banan bröd, och det är också utmärkt äts med smör och sylt efter en lätt rostning. Vissa människor äter bananbröd mer som kaka än bröd, eftersom det är så söta och smakrika. Det finns många recept på banan bröd, men alla är beroende av den centrala ingrediensen för mycket mogna bananer. Idealet vore att bananer inte förvaras i kylskåp eller frysas, eftersom den låga temperatur kan störa cellstruktur bananer. I yttrandet från denna wiseGEEK författare, den bästa banan bröd kommer från bananer som har blivit helt svart och mjuk, gång en tunn linje mellan säkra att äta och tveksamma. Andra kockar föredrar att använda bananer med ett överflöd av bruna fläckar, eftersom de är mindre söt. För att göra banan bröd, börja med att sålla ihop ett och? cups all mening mjöl,? tesked bakpulver,? tesked salt, och? tesked bakpulver. För en mer nötaktig smak, ersätta en del av alla vetemjöl med hela vetemjöl, men inte ersätta det mjöl, eftersom detta gör bananbröd tråkiga och tunga. Ställ sållade torra ingredienserna åt sidan och slå fem och? msk osaltat smör tills krämig innan du lägger två mogna bananer och mosa blandningen tillsammans. Ta dig tid att smälta smöret och bananer långt före blandningen i 2 /3 dl socker och lägga till två stora ägg.

Lägg de torra ingredienserna med de våta ingredienserna och blanda tills bara kombineras. Små klumpar är helt godtagbara och inget att oroa sig. Purister kan hoppa vidare till nästa punkt, men människor som vill lägga inneslutningar kanske vill överväga nötter eller frukt, chips eller choklad. Choklad chips är ett utmärkt komplement till banan bröd, speciellt om du gillar det på sötare sidan. Lägg inte mer än? kopp sådan inneslutningar.

Häll smeten för bananbröd i en väl smord sex kopp bröd panorera och halka pannan i en förvärmd 350 grad Fahrenheit (177 grader) ugn. Grädda i cirka 50 minuter, dra ut när mitten fortfarande ser lite rå och ofullständig. Kom ihåg att bananbröd kommer att fortsätta att baka så det svalnar, så dra ut halvrå säkerställer att brödet förblir fuktig, hellre än att bli torr och smulig. Efter kylning för ca 10 minuter i pannan, vänd bananbröd ut på en låt den svalna.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.