Hur jag Season Iron Köksartiklar?

nya, oanvända järn kokkärl visas silvergrå i färgen. När du säsong järn, tvingar du olja i skrymslen av metall, vilket det blir mörkare och mjukare. Oil skyddar järnet från rostande och ger en naturlig nonstick yta. Som ni säsong järn mellan olika användningsområden, förnya du nonstick yta. Med tiden tar insidan av en erfaren KASTRULL på en svart blankt utseende, blir ännu enklare att laga mat med. Det första steget till säsongen järn är att tvätta den nya stekpannan i varmt vatten och mild tvål. När du säsong järn, inte tillverkarna inte rekommenderar att använda tvål, eftersom det tar bort olja, men när pannan är ny, är mild tvål bra. Därefter Torka av stekpannan med hushållspapper, så låt det torka ordentligt. Medan KASTRULL torkar, riva av ett ark aluminiumfolie för att lägga i botten på spisen, och Värm ugnen till 350 ° F (177 ° C). Nu kommer det viktiga steg: att säsong järn, tillämpa smält vegetabiliskt förkorta eller vegetabilisk olja med en trasa för att hela yta KASTRULL, inifrån och ut. Detta förutsätter utsidan av KASTRULL eller kokkärl är också järn. Du behöver inte behandla emaljerade ytor när du säsong järn. Du kan använda matlagning spray istället för vegetabilisk olja, men inte använda smör i smaken spray, smör eller margarin. Inkludera handtaget och locket, om ett lock kom med kokkärl.

Blot upp några extra olja med hushållspapper och placera KASTRULL upp och ner i ugnen på toppen rack. Värmen kommer att baka oljan djupt i porerna i metall, medan folien kommer att fånga upp eventuellt drippings. Till säsong järnet fullt ut, hålla temperaturen vid 350 ° F (177 ° C) under en timme, och sedan stänga av ugnen, men låt KASTRULL inne tills båda cool. När du säsong järn för första gången, kan det komma ut caramel-colored, vilket är naturligt. Kryddningen är en process, och genom att re-smaksättning och regelbundet använder din köksredskap det så småningom blir blank svart. När du har lagrat järn, tvätta den med varmt vatten och en plast skura pensel, låt torka. Lätt spraya insidan med grönsaker matlagning spray, torka ner det, och spara det. Förvara inte järn köksredskap med locket på, eftersom detta uppmuntrar fukt och rost.

Om du väljer att använda tvål på järn köksredskap, måste du på nytt Säsongen efteråt. När du säsong järn ofta, förnya du nonstick yta och förlänger livslängden av köksredskap. Iron köksredskap bör inte placeras i diskmaskinen, och med rätt vård, det bara blir bättre med användning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.