Hur gör jag Colored Popcorn?

Färgat popcorn är en söt behandling som kan göras på olika sätt. Det enklaste, och vanligaste, innebär metoden för beredningen användningen av livsmedelstillsatser färg, socker och smör. Mer komplexa versioner av färgade popcorn kan också skapas med smaksatt gelatin och majssirap.

För en snabb och enkel sats färgade popcorn, kombinera en kopp (240 ml) strösocker och? kopp (175 ml) vatten i en liten kastrull. Värme tills blandningen kokar och sockret har löst sig. Lägg 3-5 droppar Livsmedelsfärgämnen efter eget val, och rör om i flera sekunder. Häll färgade socker blandningen över en skål i mikrovågsugn eller luft poppade popcorn, och rör hela tiden tills kärnorna börjar separera. Att göra färgade popcorn med gelatin, är processen mer delaktiga, men kommer att resultera i en gourmet stil behandla. Först, pop fyra koppar (950 ml) popcorn på spisen toppen, i mikron eller i en popcorn maker, placera i en stor bunke och ställ åt sidan. Line en stor kaka plåt med aluminiumfolie eller vax papper och Värm ugnen till 300 grader F (150 grader C).

Nästa, kombinera? kopp (60 ml) smör eller margarin, och tre matskedar (45 ml) ljus majssirap i en liten kastrull. Värm på låg tills smöret har smält helt och tillsätt sedan? kopp (120 ml) strösocker och en 4-portion paket smaksatt gelatin. Fortsätt att röra tills gelatinet har lösts upp fullständigt, sedan värmen till medium och koka upp. Minska värmen till låg och koka blandningen i ytterligare fem minuter.

Häll gelatin och socker blandningen över popcornen och släng, se till att alla kärnor är belagda grundligt. Sprid färgade popcorn på den fodrade cookie blad och använda en gaffel eller annan redskapen för att fördela det jämnt. Grädda popcorn i den förvärmda ugnen i tio minuter och låt den svalna helt. Ta bort från pannan och bryta i små bitar. Förvara alla rester i kylen, om det behövs.

Kombinera jordnötter eller miniatyr marshmallows med popcorn före tillsats av gelatin blandningen, för extra smak och konsistens. För en låg fetthalt version av färgade popcorn, lämna ut socker och använda sockerfri gelatin. Brunt socker kan också användas i stället för strösocker, om så önskas, eller så kan du använda halv brunt socker och hälften strösocker.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.