Hur blir jag av vitlök Breath?

Vitlök är näringsrikt, läcker, en fantastisk kulinarisk njutning som kan användas för att förbättra många olika rätter. Rostad vitlök sprids på en kil av rostat baguette med ett stänk av havssalt är en otroligt enkel och läcker behandla. Pasta, kött och fisk är ofta ihopkopplade mycket väl med vitlökssås. På grund av sin arom och smak, en del mat lita ganska mycket på vitlök. Det är ganska svårt, till exempel att äta på en italiensk restaurang utan att smaka en bra mängd vitlök (och lämnar med åtminstone en antydan av vitlök andning).

Det största problemet med att njuta vitlök är dock vad den gör med din andedräkt. Om du gillar vitlök men inte förstår vad den gör till din andedräkt du kan vara i lite av ett lurigt. Vitlök andning är mycket svårt att förhindra, men det finns några steg som du kan vidta för att befria er från det.

Vitlök består av ett antal biologiska faktorer som faktiskt främjar tillväxten av bakterier som redan finns i munnen. Detta, tillsammans med naturlig bitter av vitlök, leder till vitlök andas. Dessutom, när du har ätit vitlök, kan det vara svårt att lukta på dig själv. Ibland kan du ha vitlök andas utan att ens veta om det. När du har ätit vitlök, finns det ett antal saker som du kan göra för att dölja din vitlök andan. Tugga på några kvistar färsk persilja, till exempel. Ett annat alternativ är att tugga på färsk mynta eller att dricka ett stort glas hett myntate. Se också till att ge tänderna en bra tandborstning och tandtråd också. Många tycker också att skrapa tungan är ett bra sätt att minska vitlök andas. Du kan "skrapa" tungan genom att helt enkelt lägga lite tandkräm på din borste och arbetar på tungan bakifrån och framifrån. Detta bidrar till att undanröja några av de bakterier och lukt bygga upp.

Det enda Surefire botemedel för att förhindra vitlök andas är att undvika vitlök helt. För att slå vitlök andas men få hälsofördelar med vitlök, kan du fundera på att köpa luktfri vitlök tabletter vid kvarteret apotek. Om du äter mycket vitlök, får doften börjar sippra igenom huden. Inget belopp av mynta eller persilja kommer att kunna bota dig av dina nya eau de Cologne.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.