Hur är alkoholfritt öl Made?

alkoholfritt öl är ett dåligt namn dryck, eftersom den innehåller lite alkohol. Flesta märken av alkoholfritt öl är ungefär ,5% alkohol. Detta är betydligt mindre alkohol än vad som finns i alkoholfritt öl, som har en genomsnittlig alkoholhalt på 5%. Huvudsak, skulle man ha att dricka 10 alkoholfritt öl för att få samma alkohol som för en vanlig öl.

Anledningen alkoholfritt öl innehåller alkohol är att det börjar sitt liv som vanlig öl i de flesta fall. Alkoholen tas bort efter bryggningsprocessen har upphört. Detta sker genom avdunstning, vilket i praktiken betyder att laga öl tills det mesta av alkoholen är borta, då tappningen resultat.

För dem som tycker att öl hemma, finns ett antal recept för icke-alkoholfritt öl. Dessa recept börjar vanligen genom att kombinera det vanliga ingredienser som används för att göra en favorit hemgjord öl. Somliga föreslår att minska sockerhalten och typ för alkoholfritt öl, eftersom vissa sockerarter såsom majs socker naturligtvis jäsa lättare. När bryggningen är klar, måste det öl som får transporteras till alkoholens kokpunkt, vilket är ungefär 173,5 grader Fahrenheit (78,61 grader Celsius). Ölet bör fortsätta att koka vid denna temperatur i en halvtimme för att så mycket alkohol som möjligt. Vissa veteran öl beslutsfattare visar att det bästa sättet att åstadkomma detta kokning är en ugn, som ger jämnare värme, och verkar ha liten inverkan på öl slutliga smak. Eftersom alkoholfritt öl fortfarande innehåller alkohol, Det kan inte vara säker eller laglig att ge det till barn. Det rekommenderas också att gravida kvinnor undvika det. Det är möjligt att berusa dricka alkoholfritt öl. Det är också olagligt att ge det till minderåriga eller tillåta inköp av det genom att minderåriga i 15 delstater i USA. Vissa stater tillåter dem över 18 att köpa öl, och några begränsa inköp av alkoholfri öl till dem som är över 21.

Samma regler gäller inte i andra länder. Till exempel kan man köpa alkohol i Mexiko vid 18 års ålder, och man kan antingen köpa öl eller vin i många europeiska länder med ingen åldersgräns. Ändå får alkoholfritt öl är ett bra val för dem som inte tycker om bieffekterna av övermått av alkohol, men har då och då smakar en öl med minimal alkohol.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.