Vilka är de sju olika former av isbildning?

Många typer av tårta, kaka, cupcake och dessert är täckt med glasyr. Icing kan användas för att dekorera olika bakverk och bakverk. Icing tillför smak och konsistens, samt möjliggör en kock att dekorera hennes skapelse, så att det är en njutning för ögat och gommen. Det finns sju grundläggande typer av isbildning: buttercream, platt glasyr, glasyr skum, fondant, fudge glasyr, Kristyr, och glasyrer.

Buttercream icing är en av de mest populära glasyr för kakor. Det är lätt att sprida, har en söt smak och en mjuk, smidig konsistens och är enkel att göra. Buttercream icing görs med en typ av fett, ofta smör och socker. Det kan också innehålla ägg eller mjölk för att ändra textur och tjocklek. Flesta icing finns i snabbköpet i KAKMIX avsnitt är grundläggande buttercream isbildning.

Hus icing är en av de mest enkla glasyr. Grundläggande ingredienser av platta nedisning är florsocker och vatten. Enkel platt glasyr bildar glasyr på rullar, danishes och andra bakverk och kan vara smaksatt med frukt eller kryddor för att lägga till en ny smak på degen.

Foam icing kommer i en mängd olika smaker och har ett mjukt, fluffigt utseende. En maräng är tillverkad av vispat äggvitor med en smaksatt sirap till. Marshmallow skum är ett vanligt skum isbildning, men även andra smaker som choklad eller vanilj kan också läggas till maräng.

Fondant icing ger en kaka eller bakelse ett elegant utseende och är populärt för bröllopstårtor och andra delar show. Fondant icing är bara socker och vatten, med antingen glukos eller grädde av vinsten används för att producera rätt kristallisation att ge den en mjuk, nästan porslin look.

Fudge isbildning är tjock och rik med en stark choklad smak. Andra smaker, till exempel mandel, är jordnötssmör eller mynta, läggs ofta. Använder både smör och kortare, majs sirap, socker och en mängd andra ingredienser, fudge nedisning kan vara något tidskrävande att förbereda, men den färdiga produkten är stabil och kan kylas och användas vid ett senare tillfälle.

Kristyr liknar platt isbildning, men tillägger äggvitor att producera en tjockare glasyr som stelnar till en spröd konsistens. Kristyr kan användas för att göra vackra, konstnärliga utsmyckningar eftersom det hårdnar när den torkat, men samma egenskap gör det mindre roligt att äta. Kristyr används främst för dekorativa tillägg till kakor och visa arbetet såsom socker skulpturer.

glasyrer är tunna, vattniga glasyr som bildar en hård, skarp tanken, när hälls eller borstad över kakor och bakelser. Glasyrer görs vanligen med en frukt smak, även om andra smaker, som choklad eller kaffe, ibland populär också. Liksom platt glasyr, glasyr kan användas på söta frukost bullar som kaffe kakor. De ge smak, och även hjälpa till att hålla degen fuktig och förbättra dess hållbarhet.

Med sju grundläggande typer av isbildning att välja mellan, och en mängd möjligheter inom varje typ , bakverk kockar har en mängd olika alternativ när toppning sina skapelser. Använda buttercream, platt icing, skum icing, fondant, fudge icing, Kristyr och glasyrer, en erfaren kock kan producera otaliga läckra skapelser.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.