Vilka är de olika typerna av Pickles?

konservering av livsmedel teknik vi kallar betning har utövats i en eller annan form i tusentals år. Mjukskaliga grönsaker som gurka, vitkål, rödbetor och paprika placeras i en särskild saltning lösning innehållande ättika, salt, vatten, olika pepparkorn och kryddor. Efter flera timmar, har dagar eller veckor tillbringade i denna saltvatten bad, mycket av vegetabiliska naturliga safter ersatts med en sur saltlake som naturligt avskräcker skadlig bakterietillväxt. Flesta pickles kräver inte kyla på grund av denna naturliga surhetsgrad. När de flesta av oss hör ordet "pickles", vi genast tänka på gurkor. By far, gurka är den vanligaste grönsaker omvandlas till inläggningar. Andra frukter och grönsaker kan vara inlagda, men bara gurka marknadsförs som pickles. Inte alla gurkor gottgöra saltgurka, dock. De större amerikanska gurka sort hittades vanligen i sallader inte brukar ge bra under betningsprocessen. Istället är mindre sorter som odlats speciellt för att bli en av de många pickles vi hittar på våra livsmedelsbutiker hyllor. En av de mest populära typen av pickles kallas Dills eller Dills kosher. Den saltlösning som används för att skapa en dill ättikslag använder en avsevärd del av dill ogräs ört, plus en betydande mängd vitlök. De resulterande pickles återfinns ofta lagras i stora tunnor och fungerade som en sida skålen med deli smörgåsar. Hela dill pickles är krispiga, med en stark antydan av vitlök och en aning syrlig dill weed bita. Skivad dill pickles ofta placeras på hamburgare eftersom en stark motvikt till hjärtlig köttet smak. Mindre dill pickles kallas gurkor kan tjäna som snacks eller kryddor på en part bricka. Dill pickles kan också vara kluven i form av smak.

Andra pickles vanligtvis hittas i dagligvaruhandeln kallas sweet pickles. Sweet pickles är brined i en lösning som innehåller mer socker och mindre vitlök. Mindre betning Gurkor används ofta för att göra sweet pickles. De är sällan erbjuds som sida rätter i delis och restauranger på grund av deras intensiva smak. Sweet pickles är oftare används i kalla sallader och relishes.

Vid sidan av sött och dill pickles du kan hitta bröd och pickles smör. Bröd och pickles smör är inte riktigt lika söt som söt saltgurka, men de har inte samma sura bettet som dill pickles. Många föredrar smaken av skivat bröd och pickles smör på smörgåsar eller kalla sallader. Det är ovanligt att hitta en hel bröd och smör ättikslag-de är mer sannolikt att erbjudas i skivor eller tärningar smak.

Många hem kockar föredrar att göra sina egna inläggningar från ekologiska gurkor och recept hem. Ett exempel på detta kallas för ett 14 dagars ättikslag, ett namn referering den tid som tillbringas i saltning processen. Det kan vara väldigt söt, med övertoner av både traditionell söt ättikslag och bröd och smör sort.

Det finns också specialprodukter pickles för de som uppskattar en exotisk smak . Grekiska paprikor kallade pepperoncinis ofta betade och tjänade som en kryddig smaksättare på smörgåsar, pizza och sallader. Blandningar av dill pickles, Pearl lök, jalape? Os och florettes blomkål kan brined i en mycket kryddig lösning för att ge varm blandade pickles. Olika frukter kan också vara inlagd i en söt saltlake och serveras året runt. Vissa människor skapar även saltgurka från vattenmelon rinds. Rödbetor rutinmässigt betade, såsom kål att bilda surkål.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.