Vilka Foods Hjälp med psykisk Focus?

Många välsmakande och hälsosamma livsmedel hjälp med mental fokus. Dessa hjärna livsmedel har näringsämnen som sägs hjälpa en person att känna sig alert, strömförande och kunna koncentrera sig. Varje hjärna mat innehåller en eller flera olika vitaminer, mineraler, proteiner, fettsyror och antioxidanter. Det är viktigt att äta en balanserad måltid rik på grönsaker och frukt dagligen för att ge tillräcklig energi och motverka psykisk trötthet. Dessa livsmedel hjälp med mental fokus, enligt många källor: ägg, fisk, nötter, lummiga gröna grönsaker, broccoli, bär, fullkorn och mörk choklad.

Mörk choklad är rik på antioxidanter tros förbättra koncentration och att fokus tänkte. Antioxidanter hjälper till att rena kroppen från skadliga gifter. Fullkorn mat såsom brunt ris, spannmål och popcorn innehåller vitamin B6 och B12 som sägs förbättra den mentala fokus, minne och hjärnans funktion.

Alla frukter och grönsaker är packade med friska vitaminer och mineraler. Dessa frukter och grönsaker livsmedel hjälp med mental fokus: jordgubbar, blåbär, björnbär, tomater, broccoli, spenat, Mangold och grönkål. Lummiga gröna grönsaker innehåller folsyra, vilket är tänkt att hjälpa till att hålla sinnet fokuserat samt eventuellt förhindra störningar minne som Alzheimers sjukdom.

Broccoli är rik på flera vitaminer, men en i synnerhet-vitamin K-sägs kunna bidra till väl fungerande hjärna. Berry livsmedel hjälp med mental fokus och är tänkt att förbättra molekylära signaler i hjärnan på grund av sin rikliga utbudet av antioxidanter. Det är en bra idé att tillföra friska frukter och grönsaker till andra näringsrika livsmedel vi äter för att öka vår konsumtion av dem. Till exempel lade några blåbär till frukostflingor kan lägga till extra hälsosamma näringsämnen till start på dagen.

Nötter såsom mandlar och valnötter är höga i näringsämnen hjärnan hälsan såsom magnesium och vitamin E. En liten handfull nötter är ett hälsosamt mellanmål eftersom det är också hög halt av protein och bra fetter. Oljan i fisk som lax, tonfisk och sardiner är en utmärkt källa till omega-3 fettsyror. Fisk har länge pekats ut som en protein-rik hjärnan mat som är tänkt att förbättra den mentala fokus. Ägg ger protein och innehåller även B-vitamin näringsämne kolin, som är en viktig kemikalie i hjärnans utveckling.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.