Vem är några av de populäraste Kock?

Populära Chefs i USA finns många, alla har sin egen stil i köket och var och en med en rad kokböcker och stillaliggande i TV-serier. De omfattar själva lärde Ina Garten, som kom till kulinariska framträdande när hon stod som värd för Food Network programmet Barfotagrevinnan, Julia Child, känd på grund av publiceringen av hennes bestseller behärska konsten att fransk matlagning och senare TV tie-in, The Franska Chef och Emeril Lagasse, Celebrity chef, författare och programledare i Food Network favoriter Emeril Live and Essence of Emeril. På andra sidan av Atlanten, brittiska och franska kockar är mycket på modet. Maken till Heston Blumenthal, innehavare av det världskända Fat Duck restaurang, en anläggning som kan skryta med tre stjärnor i Michelinguiden är beläget i den engelska byn Bray, Berkshire, har flyttat mat till outforskade område. Han är känd för sina unika vetenskaplig metod för att förbereda sitt rätter, de understryker betydelsen av forskning och utveckling inom den kulinariska processen. Frukterna av hans arbete ingår ett vakuum burk som ökar storleken på bubblorna i rätter som hans kolsyrat choklad soufflé dessert. Han är också känd som en förespråkare för extrem temperatur matlagning, en teknik som han publicerat i sin Search of Perfection serie, där han sprängt en Bresse kyckling till 165 grader Fahrenheit (73,8 grader Celsius).

TV-kocken Gordon Ramsay är mest känd på båda sidor av Atlanten för hans tv-serie Hell's Kitchen och Kitchen Nightmares. Hans slipande stil och liberal användning av Anglo Saxonisms har inneburit att hans rykte grundar sig mer på sin sjuka härdat auktoritära stil än sina tre stjärnor i Michelinguiden rad matlagning visar. Han är också innehavare av en kedja av amerikanska restauranger. Dessa inkluderar Gordon Ramsay i London Hotell i Manhattan New York, Gordon Ramsay på Cielo i Boca Raton, Florida, och Gordon Ramsay på London Hotell i West Hollywood, Kalifornien.

>

Det finns också en art av kocken som vet enbart för deras arbete på TV och i media och som aldrig har ägt en restaurang eller arbetat som källarmästare. Dessa innefattar följande amerikanska TV-kockar: Rachael Ray, Sandra Lee, och Jeffrey Smith, vars show The Frugal Gourmet sprang på PBS-nätverket för 261 episoder.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.