Varför är SPAM så populär i Hawaii?

besökaren till Hawaii kan bli överraskad eller förvånad över varför SPAM? är populär på Hawaii. Du hittar det på restauranger över hela kroppen och staplade på hög i lokala livsmedelsbutiker. Det gör sig in asiatisk mat serveras på smörgåsar och kan rör-stekt med olika grönsaker. Skälen till varför SPAM? är populär på Hawaii är många, och några av dem långsökt. Vad kan utläsa är att Hawaii är en av de största av statliga konsumenter av SPAM?, Med människor som äter ungefär 5,6 burkar SPAM? per år i genomsnitt.

Principen förklaring till varför SPAM? är populär på Hawaii är som är portabel, hållbart kött som inte kräver någon typ av kylning. Den infördes först under andra världskriget av amerikanska soldater till Hawaiian infödda som snabbt antog det som en viktig del av deras kost. På Hawaiiöarna där vädret snabbt ändras, och särskilt i krigstid, var förmågan att ha bärbara köttprodukter som kan användas i nödfall särskilt önskvärt. med asiatiska inflytande på Hawaiian cuisine, SPAM? är populärt i Hawaii också för att det går bra med många asiatiska livsmedel. En snabb stek av SPAM? och grönsaker, eller skräppost? Sushi är relativt standard. Det är inte så mycket annorlunda än den saltat fläsk används i många asiatiska livsmedel, eftersom det i själva verket fläsk axeln och skinka tillsammans. Därför fungerar som ett bra substitut för fräschare och icke-burk alternativ. Detta åtminstone delvis förklaras SPAM? är populär på Hawaii. Efter att ha arbetat sig fram till olika hawaiianska köket är det fortfarande en stöttepelare i den hawaiianska kulturen. Tidigt Hawaiians i andra världskriget eran anmärkte på dess användbarhet och utvecklades snabbt recept som innehåller det. Detta resulterade i barn som togs äta massor av SPAM?. Vi alla ser livsmedel i olika kulturer som vi kanske inte tycka om, om vi inte höjdes äta det. Om du inför ett livsmedel till ett barn tidigt är chansen stor att de förblir mycket om det, men inte alla Hawaiian äter SPAM?.

Så SPAM? är populär på Hawaii eftersom det är så vanligt förekommande, och många helt enkelt älskar det. För många är frammanar livsmedel av sin barndom, och dess användningsområden är klart flera. Nya recept för SPAM? är mycket välkomna och spam? har arbetat sig fram till olika rätter. Det utmärkta frukost, lunch eller middag mat och kräver minimalt med vård. Liksom poi, en annan populär Hawaiian stöttepelare, inte så populärt i andra stater, SPAM? är populär på Hawaii och kommer att vara det på grund av sin gemensamma användning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.