Vad ska vara på en Osttallrik?

Ost plattor är utmärkt för fester och tjänar som underbara smårätter för både formella och informella sammankomster. En ostbricka är mångsidig, eftersom du kan anpassa den till ditt evenemang och antalet gäster genom att ändra presentationen och medföljande livsmedel. Oavsett om du har ett evenemang tillgodoses eller göra det själv, kan du skapa en välsmakande ostbricka genom att inkludera lämpliga kompletterande livsmedel. for casual sammankomster såsom familjeåterförening eller födelsedagskalas, en ostbricka kunde hålla i kubik eller skivad ost. Casual sammankomster är väl lämpade för plockmat. Skivad ost går bra med rullar med lunch kött, kex av olika kärnor och texturer, små skivor bröd, blandade nötter och oliver. Du kan också omfatta en kronärtskocka och spenat dopp. Detta gör att gästerna att skapa små finger smörgåsar på bröd eller kex till mellanmål i väntan på huvudrätten som ska delges. Du kan använda kubik ost för både formella och avslappnade möten. Om ditt fall har barn i närvaro, kanske du vill ta med kringla pinnar och kex med smör kubik ost, och kanske även delar av frukter som vindruvor, jordgubbar eller blåbär. Undvik frukt som bruna gillar äpplen och bananer. Detta är den typen av plockmat som tilltalar de flesta barn, och många kommer att föredra dessa tilltugg till huvudrätten.

Formellt frågor om vin kommer att serveras kan kräva mer känslig uppmärksamhet till ostbricka. Ost och vin är ofta parade ihop. En ostbricka på en formell händelsen bör innefatta olika typer av ost i samband med vin som serveras. Du kan få en ost och vin vägledning för specifik motståndare, utan som en sammanfattning, prova följande motståndare.

med vitt vin, tjäna Colby, Gorgonzola, Monterey Jack, Provolone, och Schweiz på din ostbricka. Med rödvin, tjäna Münster, Feta, Bleu, och roquefort ost. Cheddar är den mest förlåtande ost på en ostbricka och går bra med både vin, men mild cheddar är bäst reserverad för vita. Du kanske också vill ha med oliver, räkor, skaldjur på en ostbricka på formell samla med vin eller champagne.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.