Vad kan jag göra åt Hard Brown Sugar?

nästan vem som kockar med brunt socker har upplevt blickar mot container med socker bara att konstatera att det har skärpts sedan den senaste användningen. Medan hårda farinsocker kan vara irriterande, särskilt när problemet upptäcktes i mitten av förbereda ett recept, finns det flera olika sätt att hantera frågan snabbt och effektivt. Om du behöver lindra brunt socker, här är några tips du kan prova.

antar att du inte är i mitten av matlagning, det är en tids-hedrad metod som kan hjälpa lindra både ljus farinsocker och mörk brunt socker. Placera hårda sockret i en lufttät behållare. Innan försegling behållaren, placera en skiva färskt vitt bröd ovanpå sockret. Förslut och lägg tillbaka den i skåpet. I en dag eller två, kommer brödet bidra till att lindra socker och gör det enkelt att använda en gång. Om du inte vill använda bröd som mjukgöraren för hårda brunt socker, är det möjligt att anställa ett fåtal äpple skivor. Fukten från bitar av äpplen kommer att samverka med melass innehåll av socker och få den att mjukna natten. Så länge behållaren försluts ordentligt bör önskad konsistens återställas på något mer än en dag eller två.

Hård brunt socker kan också mjukas upp med en skål och våt trasa. Placera bara socker i skålen. Blöt trasan ordentligt och vrida ur något överflödigt vatten. Placera fuktig trasa över toppen och låt skålen att sitta över natten. Sockret ska vara mjuka nästa dag. När du behöver använda hårda farinsocker just nu, dra nytta av din mikrovågsugn. Placera sockret i en mikrovågsugn behållare. Se till att lämna locket från behållaren. Ställ en liten skål med vatten vid sidan av hårda farinsocker. Mikrovågsugn på hög för ungefär en minut. Vattnet kommer värme och skapar fukt som kommer att bidra till åter-hydrat sockret och få den att mjukna. Om sockret är fortfarande svårt efter en minut, fortsätter att mikrovågor de två behållarna för trettio sekunders ökningar tills den hårda farinsocker är mjuk nog att använda. Försök inte mikrovågor hårt brunt socker för längre perioder, eftersom det kan orsaka att sockret börjar smälta. Ett alternativ till att använda mikrovågsugnen är att använda din ugn. Placera bara den hårda farinsocker i en bakning pannan och ställ in ugnen på låg temperatur. Kontrollera sockret var femte minut eller så tills sockret är mjuk igen. Precis som med mikrovågsugn strategi noga med att inte lämna sockret i ugnen under längre perioder. Sockerarter av denna typ kommer att smälta om temperaturen är för hög för länge, vilket ger ett annat problem.

En gång hedrad knep för att hålla brunt socker från härdning är att placera en liten bit av keramik i lufttät behållare om sockret förvaras. Även något så enkelt som en del av en trasig terrakotta kruka räcker. Tvätta och torka keramik ordentligt och placera i behållare med sockret. Detta gör att du kan lagra brunt socker i månader med liten eller ingen oro sockret härdning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.