Vad är olika typer av ugn Mitts?

Ugn vantar är skyddshandskar används i matlagning för att hantera heta grytor, kastruller och Ovenware. Det finns flera olika typer av ugnen vantar som passar alla behov, samt olika material att välja mellan. Det viktigaste inslaget i ugn vantar är deras förmåga att skydda händerna mot brännskador. Konventionella, är ekonomiska ugn vantar tillverkade av material som behandlats med ytskikt flamskyddsmedel och är lämplig för hantering av intermittent torr värme upp till ca 200 ° F (93,3 ° C). Ugn vantar i denna kategori är gjorda av lager av material och isolering och är ofta vadderade i utseendet. är Neoprene ugn vantar tillverkad av samma material som våtdräkter, erbjuder en trevlig halkfria greppet. Denna typ av Mitt i allmänhet betygsatt att skydda upp till 400 ° F (204,4 ° C). Yttre konstruktion är smidig, lämplig för att nå in i heta vätskor. Neopren ugn vantar är att tvätta i maskin och kan även placeras i diskmaskinen.

Silikon ugn vantar närvarande annat val för tunga skydd. Silikon ugn vantar görs av en injektion mögel-process med hjälp av silikon mat grad. Dessa ugn vantar känner också seg, bra grepp och är ofta klassade till 500 ° F (260 ° C). Silikon ugn vantar kan också användas för att nå in i hett vatten eller olja, och den icke-porösa material är helt hygieniskt. Liksom neopren vantar, do fläck dessa ugn vantar inte och kan diskas i diskmaskin. är några ugn vantar belagd med ett silikon spray för att ge dem en non-stick yta. Dessa ugn vantar är jämförbara med konventionella vadderade vantar. De normalt är specificerade till ca 200 ° F (93,3 ° C) och kan även användas som frys vantar.

Bortsett från ett urval av material, ugn vantar finns i olika längder. Korta ugn vantar är bra för att lyfta krukor, men når i och ut ur ugnen kan resultera i en bränd underarm. Längre ugn vantar förlänga upp underarmen att ge mer skydd.

Om du gillar färg i köket, frotté eller vadderade ugn vantar finns i olika mönster och färger. Neopren och silikon vantar ugn finns i rena färger, men på grund av deras seg utseende, sannolikt inte kommer att visas som traditionell ugn vantar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.