Vad är olika typer av sojaprodukter?

Om du inte har provat sojaprodukter på ett tag, är det dags att shoppa. Dagens sojaprodukter är mer varierad och läckra än någonsin. Flesta sojaprodukter är kolesterolfria och låg i kolhydrater, fett och kalorier, men hög halt av protein. Många sojarätter är fettfri. Sojaprodukter är förkokta och kan hittas i de kylda och frysta snitt av större matbutikskedjor och hälsokostbutiker. I den kylda avsnittet hittar du en av de mest populära sojaprodukter: soy hundar. Färgad med betor juice och kryddas efter smak som korv, serveras soja hundar upp på en bulle med god aptit, senap och ketchup har alla de stora smaken av korv utan kolesterol och fett. Chili soy hundar är ett annat val, tillsammans med "ungefärlig" stil soy hundar.

Andra kylda sojaprodukter ingår lunch skivor som Veggie Bologna, veggie skinka skivor och Veggie skivor kalkon. Rulla upp en bit för en snabb mycket protein, lågt kaloriinnehåll mellanmål, eller gör din favorit smörgåsar med alla infästningar. Om du vill pumpa upp din pizza med pizazz, prova veggie pepperoni eller Veggie salami skivor. I den frusna delen av din livsmedelsbutik hittar du veggie produkter Burger soja görs i många varianter, från "griller" stil med "Tex-Mex" och mer. Du hittar även panerad nuggets soja kyckling och biffar, soja vingar buffel och soja marken runt. Blanda senare i rätter som hemlagad tacos, burritos, lasagne, spaghetti eller chili för den stora smaken av söndersmulad hamburgare utan krångel eller muss. Kom ihåg, du behöver inte laga mat sojaprodukter: bara värme och servera! Till frukost, glöm inte remsor soja bacon eller Veggie Canadian bacon. Dessa livsmedel smakar bra i sig, blandas in ägg rätter eller strös på hem frites eller bakad potatis. Soja korv och pastejer frukost är en annan möjlighet att få din dag igång.

Om soja produkten inte innehåller mejeriprodukter såsom ägg eller mjölk, måste den ofta ordet vegan på framsidan. Vissa sojaprodukter är tillverkade av ekologisk soja och andra skryta "inga genetiskt modifierade organismer", vilket innebär att det inte finns några genetiskt modifierade organismer i ingredienserna. Genmodifierad soja är kontroversiellt och kanske en del säger, mindre önskvärda bland hälsomedvetna konsumenter.

Några mycket framgångsrika varumärken av de mest populära sojaprodukter är MorningStar Farms, Boca Foods och Yves Veggie Cuisine. Deras respektive webbplatser lista full produktlinjer och ingredienser. Om din lokala matbutik inte bedriver men dessa produkter, kan du överväga att begära dem.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.