Vad är några sätt att Cook bläckfisk?

Octopus är en unik del av fisk och skaldjur, och ett antal konsumenter har missuppfattningar om hur man lagar bläckfisk. Många tror att det bläckfisk bara avkastningen sega, smaklöst kött kokt. Detta är långt från sanningen som regionala kök från Frankrike till Vietnam kan intyga. Det är faktiskt ganska lätt att laga bläckfisk, och du behöver inte delta i skådespel vilja banka den mot en klippa, gå runt en svart katt sex gånger, eller något annat du kan ha hört.

Hemligheten bläckfisken är att den smakar bäst när den är tillagad långsamt, tenderizing köttet. Octopus kommer alltid att vara mjuk, ungefär som andra typer av kött, men det kommer inte bli seg och obehagliga om den är tillagad på rätt sätt. Kockar kan också använda mindre spädbarn octopi, som kommer att vara öm och ger. Det finns många sätt att tillaga bläckfisk när du väl fått kläm på det. Man behöver inte slå eller skal den, om du inte känner en drivande lusten att göra det. Till att börja med väljer bläckfisk väl. De flesta tillverkare frysa deras bläckfisk efter att fånga det som inte vanligen orsakar köttet att lida så länge det är väl hanteras. I själva verket tenderar fryst bläckfisk att vara mer anbud. Plan på cirka två pounds (ett kilo) av bläckfisk per tre personer, med tanke på att köttet kommer att minska eftersom den är tillagad. Inköp rengöras bläckfisk, om du kan, faktiskt, kanske du har svårt att hitta rengjorda bläckfisk. Om du inte hittar rengöras bläckfisk, rengör den genom att vrida ut och in, skrapa innanmäte och hård näbb ut och tvätta den väl. Vissa människor har också en hudreaktion på rå bläckfisk, så handskar rekommenderas. Det finns många användningsområden för den överraskande anbud, smakrikabläckfisk. Ett av de bästa sätten att laga mat bläckfisk är i grytor, curryrätter och andra rätter som kräver en lång sjudande. Bläckfisk kan kokas i vatten, lager, eller vin, tillsammans med ett antal andra kryddor. Bläckfisken sker när en tunn, vass kniv införas i den tjockaste delen avkastningen enkelt. Särskilt små barn octopi ska laga mycket snabbt, medan större exemplar kan ta flera timmar.

När sjuda, kan du laga bläckfisk med grillning, bakning, gassande eller sautering för olika smaker och texturer. Octopus kan också ersätta andra skaldjur i rätter som bouillabaisse och curryrätter. Baby octopi kan kokas utan en pre-sjudande, och de smakar särskilt bra när marinerade och grillade. Om du letar efter bläckfisk inspiration, har det grekiska köket ett antal bläckfisk recept, allt från bläckfisk kokt i rödvin med bläckfisk stekt med olja, salt och peppar och serveras kall med citron.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.