Vad är några mellanmål med resan Nå?

Även om det kanske inte gillar det dem som har upplevt katastrofer med tilltugg medan du reser, det finns några tilltugg som reser bra. Förstå vilken typ av mat och den situation som du kommer att möta kan gå långt i att se de mest lämpliga tilltugg väljs. Om gjort klokt mat på språng kan hållas bevaras, snyggt och gott. Det finns två huvudsakliga typer av livsmedel för att undvika eller för vilka särskilda medgivanden behöver göras när man överväger tilltugg med resan bra. Livsmedel smält enkelt och livsmedel som kräver kylning ofta inte gör bra alternativ när du reser. Dessa livsmedel kan lätt förstöra eller bli väldigt rörigt och mindre roliga. för snacks att resa väl, stick till poster som är lättillgängliga och inte förstöra när de inte hålls kylda förhållanden. Till exempel tar en burk frukt kan bidra till ett hälsosamt mellanmål, men beroende på det kan man inte lätt kan öppnas på vägen. Om det i en burk och se till att det är en pull flik ger en bra lösning. I många fall kommer frukt i enda portion behållare som har en plast som täcker och en självhäftande att försegla täcker till behållaren. Ofta, så länge dessa inte öppnas, kräver de ingen kylning, men om de blir för varma, de kommer inte att vara mycket uppfriskande tilltugg. Normalt är de avsedda att njutas i rumstemperatur eller strax under rumstemperatur. Med längs några plast ätredskap göra dessa mycket passande tilltugg att resa långt.

Andra tilltugg att resa kanske finns i gången i mataffären heter antingen som snacks eller flis. Livsmedel som ofta väljs för dessa gångar ingår chips, färdigpackade popcorn som redan har dykt och kex mellanmål. Vissa av dessa kex kan vara smaksatt och innehåller en ost dopp. Men även dessa snacks har sina nackdelar. Smulorna de producerar kan ofta skapa en rörig miljö.

För dem som vill ha kallare livsmedel eller möjligheten av livsmedel omfattas av smältningen, såsom choklad, mejeriprodukter och andra livsmedel som kan förstöra snabbt, en is bröstet är ett måste. Några "is kistor" faktiskt drivs med el och därmed blir mer portabla kylskåp än sann is kistor. Dessa lådor kan ofta pluggas rätt in i en cigarettändare, Åker bil. Om du använder denna utrustning kan man expandera kraftigt listan med tilltugg att resa väl.

I vissa fall, om temperaturen inte förväntas vara att heta, den över tilltugg som reser väl också kan utökas. Till exempel har många chokladbitar kan bibehålla en godtagbar konsistens i rumstemperatur. Men om temperaturen stiger för mycket, kan det snabbt bli rörigt. Detta gäller särskilt om konsumenten är ett barn.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.