Vad är några idéer för billiga måltider?

under svåra ekonomiska tider, det är inte alltid lätt att hitta och förbereda billig mat för en familj. Snabbmat måltider kan framstå som mer prisvärda än husmanskost, men portionsstorlekar inte alltid är generös och ökade kostnader för körning till och från en restaurang kan göra det ännu mindre ekonomisk. Det finns sätt att hitta och förbereda billig mat för en person eller familj med en begränsad budget, men det kan krävas några avancerade shopping och förberedelse planering. En del billiga måltider kan hittas i traditionella livsmedelsbutiker nära slutet av den bankdag. Deli objekt med begränsad hållbarhet liv, såsom stekt kyckling, förberett smörgåsar och köttfärslimpa, ofta rabatterade för snabb försäljning. Köpa en diskonterad behållare av stekt kyckling eller skivad köttfärslimpa kan spara tid och pengar, eftersom produkterna redan prepped och tillagade. Övriga poster lämplig som sida rätter, såsom kyla beredd sallader eller greener sallad, kan också räknas till clearance. En förnuftig shopper som gånger hans eller hennes shoppingtur till rätt tidpunkt och dag kan göra billig mat av högre kvalitet livsmedel på rabatt. är en annan populär form av billig mat, särskilt för studenter på extremt snäva budgetar, bearbetade livsmedel som inte kräver någon kylning före beredning. Ramen eller Yakisoba nudlar, till exempel, säljs i torkad form och endast behöver varmvatten för beredning. Grundläggande Ramen nudlar kan köpas i bulk och lagras på obestämd tid. Konserverat kött och förpackade makaroner och ost kan också vara beredda billigt. Jordnötssmör kan också visa sig vara en billig måltid i sällskap med Saltine crackers eller billig sandwich bröd.

För familjer, frukost livsmedel utgör ofta utmärkta billig mat. Franska toast kan göras från gammalt bröd och grundläggande Staples såsom mjölk, socker, smör och ägg. Pannkaka blandar är relativt billiga och många bara kräver vatten för smet beredning. Pannkakor kan vara mättande för bara några cent per portion. Traditionella havremjöl kan också köpas i bulk och lagras nästan obegränsat utan kylning. Frukost kött som korv och bacon finns i lågprisbutiker dagligvaruhandeln under ekonomi varumärken, så serverar frukost till middag kan vara en näringsrik billig måltid. p

Hamburgare kan utökas med sådana billiga fyllmedel som ägg, kex eller gammalt bröd att göra "stackars pojken hamburgare," Pannbiff eller köttfärslimpa. Billiga måltider kan också göras från billiga nedskärningar kött och biprodukter, t. ex. kyckling lever och /eller krås, lår kyckling, fast Bologna och korv. Dessa livsmedel kan jämföras med dyrare livsmedel i form av näringsvärde, men de är inte så populära bland konsumenterna så att de är kraftigt rabatterade i livsmedelsaffär. En Boston butt stekt fläsk, till exempel, säljs ofta för mindre än priset i Bologna per pund, men kan kryddat att smaka som de dyrare griskött axeln cut.

Med de stigande kostnaderna för mat och en ansträngd ekonomi, kan många människor måste ompröva sin nuvarande livsmedelskrisen budgetar och finna sätt att laga billig mat som ändå ger bra näring och smak. Detta kan innebära att köpa mindre klasser av nuvarande favoriter eller prova billigare alternativ med olika typer av livsmedel. Många matpaket funktionen Recept för sparsam kockar på begränsade budgetar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.