Vad är några alkoholhaltiga drycker?

grundläggande alkoholdrycker öl, vin och sprit. Alla tre är konsumeras i stora mängder över hela världen. Många länder och regioner brygga eller destillera sin egen speciella märken av alkoholhaltiga drycker, som blivit en fråga om lokal stolthet. Den aktiva ingrediensen i alkohol är etanol, en psykoaktiv kemisk med dämpande egenskaper. Utöver kan alkoholhaltiga drycker orsaka beroende och leverskador, men i måttliga mängder kan de vara en underbar form av rekreation och ett socialt smörjmedel. p

alkoholhaltiga drycker som har framställts av människor sedan minst 7000 BCE. Alkohol framställs genom jäsning, där jäst, anoxiska (syrefria) förhållanden bryta pyruvate i råmaterial materialet till koldioxid och etanol. Material som kan vara nästan vad som helst ekologiska: honung, frön och frukter, särskilt vindruvor. Under bryggningsprocessen, är speciella jäst införs till en slurry av organiskt material, och ett antal veckor passera tills dryck jäser. Så länge syre hindras från att komma in genom jäsning medium, kan de "dåliga bakterier" som förorsakar röta och toxiner kan inte överleva, och en relativt välsmakande alkoholhaltig dryck skall tillverkas.

Världens mest populära alkoholhaltiga drycken är öl vanligtvis bryggt från mältat (något grodda) knappt, men ibland vete, majs och ris kombineras med knappt. Det knappt är mältat eftersom detta hjälper release enzymer som gör det möjligt för stärkelse i kornet omvandlas till socker. Det knappt är dränkt i vatten för att skapa vört, en söt slask. Vörten kombineras med humle, små blommor som har en rad positiva effekter på mixen, även lägga till en bitterhet som upphäver överdriven sötma, fungerar som ett naturligt konserveringsmedel, och lägga smak. Den "hoppade Wort" är sedan jästa att brygga öl.

ca 15% alkohol, den jäst används för att jäsa öl eller vin dör. Den fortsatta processen för att koncentrera etanol i drycken kallas destillation. Det finns flera olika metoder för alkohol, och det enklaste innebär bara värmer upp blandningen och tappa den alkohol som dunstar lättare än vattnet i blandningen. Den destillerade dryck leds sedan genom kolfilter för att den är ren. Vissa destillerade alkoholhaltiga drycker ingår whiskey, vodka, gin, konjak, och Everclear.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.