Vad är några Vegan Baking trick?

Vegan bakning kan verka som en utmaning när man tänker på alla animaliska produkter i många bakverk, men det är faktiskt ganska lätt. Det finns ett antal vegan baking trick som kan användas för att anpassa recept för veganer, och du kan också dra nytta av ett överflöd av recept utformats speciellt för personer på en vegansk kost. Många veganska bakverk inte kan skiljas från sin mer normala motsvarigheter, och en del är faktiskt ganska läcker och mycket unik. Innan jag vegan baking trick, kan det hjälpa till att klargöra vad en vegan är. En vegan är någon som väljer att inte äta animaliska produkter, inklusive ägg, mjölk och kött. Många veganer undviker även honung, eftersom den utvinns från bina. Mycket allvarliga veganer kan undvika livsmedel som är raffinerade eller filtreras med hjälp av animaliska produkter, socker, till exempel, är ofta förfinas med användning av djurben och träkol filtreras drycker som vodka kan filtreras med ben kol.

Eftersom olika veganer har olika personliga gränser, kan vegan fråga dig om ingredienserna i en bakad bra eller måltid. Du ska inte ta illa upp, det veganska kan leta efter något som han eller hon är allergisk mot eller försöker undvika, såsom mjöl eller nötter. Om du producerar något fullständigt lysande, ta ett recept begäran som en komplimang.

Många bakverk krav på mejeriprodukter såsom mjölk, kärnmjölk och smör. En av de vanligaste vegansk bakning knep är att använda mjölk av vegetabiliskt ursprung i stället för mjölk och kärnmjölk. Soymilk, ris mjölk, mandel och mjölk finns alla tillgängliga på många marknader, och de kan användas för att ersätta mjölken i ett recept. För kärnmjölk, kan du försöka använda en vegansk yoghurt för att uppnå en syrlig konsistens. Smör kan ersättas med en transfett fri margarin, eller om du använder en blandning av margarin och äppelmos, banan, eller pumpa mos. Inte klippa margarin helt, så lite fett behövs bakverk att hålla smakerna balanserade.

Ägg är svårare att ersätta, även med tiden testade vegansk bakning tricks. Förutom att ge fukt och bindande mat tillsammans, ägg ger också loft och volym. Några veganska bakverk smakar mycket tung för att de saknar ägg. Äppelmos och andra puréer grönsaker kan användas för att ge maten lite extra fukt och vind, men de kommer inte att göra kakor stiga och kakor fluff upp. Detta kanske inte ett problem med tät snabba bröd och muffins, så känn dig fri att experimentera med saker som mosade bananer, rostad pumpa, och äppelmos, kvart kopp motsvarar ett ägg. Det finns två välkända vegan bakning tricks för att ersätta ägg. Den första är en kommersiell ägg ersättare. Vid köp ägg replacers, tänk på att vissa företag finns ägg i sina ägg replacers, eftersom produkterna är avsedda att sänka kolesterolet. Leta upp en produkt som är tydligt markerade som vegansk säker. Du kan också använda en bakning trick som går tillbaka till första världskriget, då äggen var ont i många delar av världen. Blend en tesked bakpulver i de torra ingredienserna och tillsätt en tesked vinäger till våta ingredienserna. Den kemiska reaktionen kommer fluff upp mat, men se till att få in det i ugnen på en gång, innan det börjar kollapsa.

Flax frön kan även fungera som ett ägg ersättare i jordnära, fullkorn recept som muffins. Grind en matsked av lin frön i tre matskedar vatten och använda som ett ägg. För cakier godis, prova kvart kopp silken tofu, som ger fukt och en del vind.

Om du lagar mat till en vegan som inte äter raffinerad socker, prova att använda några naturliga alternativ till socker, som stevia eller agave nektar, eller experimentera med frukt sötningsmedel. Kom ihåg att veganer nästan alltid uppskattar det arbete och omsorg återspeglas i försök veganskt bakverk, även om de inte alltid visar sig perfekt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.