Vad är lite mat Idéer för camping?

God mat idéer för camping är oerhört viktigt, speciellt om du inte kommer att vara nära någonstans bekvämt att köpa mat under resan. Utan anständig mat, är din campingtur inte sannolikt att vara mycket trevlig! Det bästa är att god mat idéer för camping kan vara mycket enkel. Allt du behöver göra för att komma igång med att planera din camping mat är att undersöka hur många måltider som du behöver för det antal personer . Sedan använder personliga smak att avgöra vad varje måltid kommer att bli. Lägg snacks och dryck till din lista också. Det är också en bra idé, om utrymmet tillåter, att planera för att få ett par extra måltider bara i fall en del av en måltid blir förstörd eller din grupp till slut är hungrigare än du trodde.

Huvuddelen av en måltid kan vara någon proteinrika livsmedel, såsom bönor, kött, fågel, fisk, ägg eller ost. Sedan kan du lägga till potatis, bröd eller rullar, majskolv, eller ris. Sallad, färska grönsaker eller konserverade grönsaker spetsa luncher och middagar på ett sunt sätt. Naturligtvis vilken typ av campingen mat du kommer att kunna föra beror mycket på vilken typ av campingen kommer att utföra.

Matkoncept för camping backpacking stil kan också begränsas till största delen torkade livsmedel, medan fritidsfordon (RV) och kabinen camping är mycket som har alla grundläggande komfort som hemma. Det är fortfarande värt att planera din mat idéer för camping i förväg, även om du ligga i en utväg camping och har kylskåp, ugn och spis eftersom livsmedelspriserna på orter kan vara mycket dyrt.

Camping mat kan vara så enkelt eller så fancy som du vill. Du kan även kombinera de två stilar genom kokning enkel, men eleganta middagar med vin i en riktig vinglas. Med bara ett läger spis att koka den kan ge massor av god mat idéer för camping. Du kan göra nästan alla typer av frukost, lunch eller middag skålen med bara en gryta, en stekpanna och ett läger spis.

Glöm inte att middagen resterna kan användas för att göra stora bruncher! Till exempel, överbliven säd skrapade från COB och bakad potatis i bitar kan omvandlas till en välsmakande varm måltid när det blandas med äggröra i en stor stekpanna. Du kan använda lite av överblivna bacon fett till stekning och även lägga till alla överblivna bitar av bacon eller något annat kokt kött.

Folie paket av livsmedel tillagas på en grill är populära och inte kräver några köksredskap. Allt du behöver är tunga aluminiumfolie för att bilda en sluten matlagning paket för grönsaker och andra objekt. Praktiskt taget alla kombinationer av livsmedel kockar väl i folie paket, men försök att välja objekt med liknande tillagningstiden. Du kan även experimentera med matlagning enskilda desserter detta sätt, t. ex. genom skärning och baka en banan i ett folie paket och sedan toppning det med lite choklad. Du kan glest skiva äpplen och strö brunt socker, kanel, havre och några sandskädda smör att laga mat i ett folie paket för en camping version av bakade äpplen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.