Vad är en choklad Anlöpning Machine?

En choklad anlöpning maskin är en bänkskivan elektronisk blandning och uppvärmning panorera eller utrustning som är avsedd att ta alla gissningar och kroppsarbete ur anlöpning choklad.

Rå choklad som smälts för att göra olika typer av godis "får vara skarp och smidigt. Om inte, strimmig smält choklad torkar till en mycket tråkig, ointressant och ojämn färg, med grått. Dessutom kommer det att vara kalkhaltig och känna kornig på tungan. En choklad anlöpning maskin löser detta problem genom att automatisera en process som orsakar molekylära kristaller av choklad att ta på en viss enhetlig struktur, en så kallad Beta V formulär . Chokladen anlöpning Maskinen gör detta genom att värma upp chokladen till en mycket exakt temperatur, sedan kyla något och återuppvärmning, medan blandning av choklad på ett reglerat sätt. Kombinationen av uppvärmning till exakt temperatur-som är olika för halvsöt choklad, mjölk och vit choklad-och blandning precis rätt mängd, gör rätt kristaller till formen. En choklad anlöpning maskin som är datorstyrda kan hålla choklad i tempererade, smält scenen för timmar i sträck, så att du kan göra godis utan skötsel av anlöpning själv. När härdat choklad kyler det blir ännu färgat, glänsande och skarpa, kommer ändå smälta till en slät, krämig konsistens på tungan.

dämpa choklad utan choklad anlöpning maskin du skulle använda en dubbel panna, en godis termometer som kan registrera temperaturer så låga som 82,4 grader Fahrenheit (28 grader), och en gummi spatel. Kommer dock även små variationer i temperaturen på choklad förstöra resultatet, och över-blandning gör att fett att separera, medan under-blandning kommer att förhindra Beta V kristaller från att bildas! Dessutom, även om chokladen är härdat framgångsrikt, måste du hålla flytta den på och av värmen för att hålla den härdat, medan samtidigt köper godis!

Om du har gjort hemgjord choklad utan choklad anlöpning maskin du kommer verkligen att uppskatta det arbete som denna maskin gör och hur du har full frihet att njuta av godis-processen. En choklad anlöpning maskin för hemmafru börjar på omkring $ 350 $, men med tanke på dess värde, det är en sweet deal!


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.