Vad är en Strawberry Pretzel Dessert?

För många människor är en perfekt dessert en väl avvägd kombination av sött, gräddig och salt, vilket kan förklara hur populär en gryta maträtt som kallas jordgubbe kringla dessert eller Strawberry Pretzel sallad . En traditionell Strawberry Pretzel dessert består av ett lager av bränd krossad pretzels och socker, ett skikt av sötad färskost och vispad toppning, och slutligen ett lager av jordgubbs-smaksatt gelatin och frysta skivade jordgubbar.

Strawberry Pretzel dessert ofta serveras antingen som en sida maträtt eller dessert på husmanskost middagar och picknickar, och kan också hittas ibland på dessert menyer lokala restauranger. Det kan göras dagen innan en händelse och kallt över natten, även om många kockar strävar efter att hålla kringla lagret lika skarp som möjligt innan servering. Onödiga kondens kan orsaka pretzels att bli blöt. För att göra en traditionell efterrätt jordgubbe kringla, behöver du en uppvärmbart gryta maträtt som inte är större än 9 av 13 inches. Här grytan skålen kan lätt behandlas med en frigöra agent eller matlagning spray. Krossa två koppar saltad pretzels och kombinera med 3 /4 kopp smält smör och ca 3 msk vitt socker. Denna blandning ska pressas ordentligt i botten av grytan skålen att utgöra en fast skikt.

grytan skålen ska placeras i en 400 grad Fahrenheit eller 200 grad Celsius ugn i 8-10 minuter eller tills crust visas set. Grytan skålen bör därefter fastställas på en bänk eller kyla rack och får svalna medan de övriga ingredienserna är prepped. Det andra skiktet av en jordgubbe kringla dessert består av lika delar vispad toppning och färskost sockrad med en kopp socker. Den cream cheese och socker bör kombineras först i en stor bunke, följt av ett fällbart av piskade toppning. Denna blandning kan spridas över svalnat kringla skorpan i grytan skålen. Några erfarna kockar föreslår täcker hela lagret av kringla skorpa från början till slut med färskost /vispad toppning blandning för att hålla jordgubbar gelatin lagret från att sippra in i jordskorpan och skapar sogginess. Det sista lagret av en jordgubbe kringla efterrätt är en blandning av frysta skivade jordgubbar och jordgubbs-smaksatt gelatin. Två paket av gelatin mixen bör vara tillräckligt för att kombinera med två standard påsar frysta jordgubbar. Blanda gelatin med kokande vatten enligt anvisningarna och lägg sedan till frysta jordgubbar. När gelatin och frukt blandning satt till ungefär konsekvent äggvitor, häll den försiktigt över den färskost lager och spridning förrän ännu. Det gelatin bör tillåtas att helt ställa in i kylskåp.

Strawberry Pretzel dessert traditionellt skuret i fyrkanter och serveras gärna tårtan direkt ur pannan. Kombinationen av salt kringla lagret är piskade krämig toppning och söt lager av jordgubbar stelnat i gelatin Vad gör denna dessert eller GARNERING mycket populär, särskilt i Deep South.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.