Vad är det bästa sättet att rengöra en grill?

För att förhindra att maten fastnar när det är dags att rengöra en grill, är det viktigt att rengöra galler efter varje användning. Det finns många kommersiella produkter tillgängliga för att hjälpa rengöra en grill. En styv trådborste är dock generellt allt som behövs för att göra jobbet. När det blir dags att rengöra en grill, är det bäst att vänta tills den svalna först. Sedan kan en borste användas för att rensa bort eventuella kvarvarande matrester. En grill med galler gjutjärn bör rengöras helt, då olja bör borstas på med en pappershandduk för att hålla galler fungera korrekt. Det är nödvändigt att rengöra en kolgrill efter varje användning. Den kokas förblir första bör borstas ur rosten med en bra stålborste. Därefter skall eventuella återstående aska och tillagade på livsmedel kan skrapas bort. Regelbundet, grillen bör tas bort för att skrapa ur allt som har byggts upp på botten av grillen. Minst en gång om året, är det viktigt att rengöra en grill noggrant med tvål och vatten.

Gas grill är lite annorlunda än kolgrillade. Ett problem med gas grill är införandet av den "rena" inställningen, som leder användarna att tro att detta är det bästa sättet att rengöra dem. Detta antagande om hur man rengör en grill är felaktig. Syftet med ren inställningen är att förvärma grillen, inte att rengöra en grill. Även om denna inställning kommer bränna upp allt som har fallit i grillen, är det egentligen rent grillen. Som en kolgrill bör ägaren rengöra en gasgrill efter varje användning. Det galler bör rengöras så snart grillningen är klar. De sidor och lock bör borstas bort efter varje användning. Rutinmässigt schema bör matlagning gallret tas bort och rensas bort. Allt kokas på fett och partiklar mat bör tas bort.

en gång om året, är det bäst att rengöra en grill genom att ta isär den och ge den en grundlig rengöring. En gasgrill, bör gasen först kopplas bort. Sedan grillen delar kan ta bort ett lager i taget. Vid rengöring av brännare, är det viktigt att inspektera den noggrant för att se finns det ingenting som hindrar flödet av gas. Om brännarna inte kan rengöras ordentligt när ägaren beslutar sig för att rengöra en grill, bör de ersättas för att förhindra ojämn värme och dålig grillning.

Efter att alla delar, varje del och grillen själv bör rengöras med tvålvatten. När delarna har ersatts, bör man se till att anslutningarna är ordentligt på plats. Då bör det vara påslagen och värmas helt innan matlagning med det. Detta kommer att garantera alla tvålrester bränns bort.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.