Vad är chokladöverdragna Pretzels?

Tillverkad av skarpa pretzels doppas i smält choklad, choklad omfattas pretzels är den ultimata kombinationen av salta och söta smaker. Trots att ingen verkar riktigt var idén uppstod, dessa behandlar är en stor del av den amerikanska livsstilen. De säljs i dagligvaruhandeln, baka försäljning och fina affärer choklad. Chokladöverdragna pretzels kan vara allt från mycket enkla till mycket extravagant. kan Många kringla sorter användas för att göra chokladöverdragna pretzels. En tjockare kringla, som en stång, bevarar mer av salt kringla smak, som förhållandet kringla att choklad är högre. Använda en mindre kringla, oftast små vändningar, leder till det motsatta. Det är proportionellt mer choklad vilket innebär en sötare välsmakande. Rods har också mer av en crunch för dem än deras mindre kusiner, och de looker mer dekorativ. De är också lättare att äta utan att få smält choklad över hela händerna, eftersom den ena sidan är vanligtvis kvar un-dipped. Jordnötssmör fyllt pretzels kan också doppas i choklad. kan chokladöverdragna pretzels doppas i alla typer av choklad. Mjölkchoklad är det mest populära valet, följt av mörk och vit choklad. Smaksatt choklad är ett annat alternativ, men det är svårare att hitta. Görs genom att blanda smakämnen, eller faktiska ingredienser, i den smälta chokladen, gör denna kreativa alternativ för chokladöverdragna pretzels ett klassiskt mellanmål ännu bättre. Möjliga smaker inkluderar jordgubbar, apelsin, hallon, jordnötssmör, och pepparmynta, men alla smakämnen som passar bra till choklad kan arbeta. Faktiska små frukter eller bitar godis kan också blandas i, lägga till något extra för att kvaliteten och smaken på Pretzel. Detta kan göra för en mycket vacker påverka i vit choklad pretzels.

Efter doppa pretzels i chokladen, kan de antingen lämnas vanligt eller vara belagda med en yttre toppning. Populära favoriter här omfattar färgglada godis sprinkles och krossade nötter. Andra alternativ är krossade choklad kakor eller pepparmint godis. Du kan också använda andra varianter av hackad godis. p

Pretzels kan också vara fuktad med olika pålägg. Ytterligare ett lager av choklad, oftast en annan typ än den kringla var doppade ursprungligen, är ett val. Andra alternativ inkluderar jordnötssmör eller karamell.

chokladöverdragna pretzels är lätta att göra hemma. Smält choklad godis, dopp i vissa pretzels, och njut. Denna behandling är bra att ge för semester, födelsedagar, och som värdinna gåva. De är också bra för fester och andra, gemenskap. Med en söt choklad utanför, och en skarp kringla inne, är det lätt att förstå varför chokladöverdragna pretzels är en sådan amerikansk favorit.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.