Vad är Creamed Pepparrot sås?

Ibland serveras med laxfiléer, biff eller till grillade grönsaker, stuvade pepparrot sås är ett bra alternativ till andra smaktillsatser. Även om det tar några ansträngningar för att förbereda sås, kan det göras flera timmar i förväg och kylda med lätthet. Alla grundläggande ingredienserna är lätt tillgängliga i de flesta livsmedelsbutiker och vanligtvis till rimliga priser.

Några recept kräver slipning pepparrot rot som en del i beredningsprocessen. Det är dock möjligt att använda en förberedd pepparrot produkt. Se till att behålla vätska i behållaren, eftersom det har mycket smak som kommer att öka smaken på den färdiga recept.

Tillsammans med det beredda pepparrot eller mald pepparrot rot, lägga till en smaksatt vinäger. Rödvinsvinäger eller någon form av balsamvinäger fungerar mycket bra i stuvad pepparrot sås. Kombinera en liten mängd av torr senap tillsammans med lite socker och salt som ska jämna ut de olika smakerna. Det är en bra idé att blanda alla dessa ingredienser ordentligt och ställ åt sidan medan du ta itu med de tunga grädde som behövs för att avsluta stuvad pepparrot sås. När rädisa och kryddor blandas, häll i grädden i en stor bunke. För bästa resultat, chill skålen åtminstone en halvtimme innan vi börjar arbeta med grädden. Använda en hand mixer för att slå grädden tills mjuka toppar bildas. Var noga med att inte över-beat grädden, eftersom det kommer att påverka överensstämmelsen med de stuvad pepparrot sås och göra blandningen för tunt.

stegvis gånger den blandade pepparrot, vinäger och kryddor i grädde. För att säkerställa att allt blandas jämnt, använd en spatel för att skära ner till botten av bunke och långsamt lägga krydda blandningen. Vik försiktigt och fortsätta vikbara tills alla ingredienser är jämnt blandas. Om grädden verkar vara gallring för fort, stanna och kyla blandningen för tio till femton minuter, sedan gå vidare med förberedelserna.

Även om det är möjligt att tjäna stuvad pepparrot sås omedelbart efter beredning, är det ofta rekommenderas att kyla såsen i minst en timme innan den lägger den på bordet. Presentationen kan påkalla att sås för att vara försiktigt tillämpas på toppen av kött, fisk eller grönsaker. Andra presentationer kan påkalla att sås som serveras i en liten skål vid sidan om. Detta tillvägagångssätt gör Diners att klippa ut och doppa köttet i såsen. I båda fallen ger stuvad pepparrot sås ett salta och söta extra smak till förrätt för maten som inte är lika stark som bearbetade pepparrot såser men rymmer en stor smak ändå.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.