Vad är Canning Jar Band och lock?

Även mer populärt 50 år sedan, är hemma konservindustrin fortfarande praktiseras som ett sätt att bevara frukt och grönsaker. Tillsammans med glasburkar, ett hem Canner behov konservindustrin burk band och lock. De finns överallt där konservindustrin varor säljs.

Canning burk band och lock är en enorm förbättring jämfört med fyllning konservburkar och uppvärmning dem i öppna vattenkokare, hoppas maten skulle bevaras. Canning, faktiskt, går tillbaka till Napoleon och hans erbjudande om en belöning till den person som kunde lista ut ett sätt att bättre bevara mat, så hans soldater i området kunde äta bättre mat, utan de risker av botulism. Nicholas Appert lade fram sin idé för tätning lagad mat i en burk och vann priset.

Modern konservering förfaranden använda samma metod glasburk. Burkarna kan återanvändas och tätas med disponibel band och lock. Locken har en gummipackning på insidan, som tätning när burkarna placeras i tryckkokaren, som också steriliserar dem. Konservindustrin jar band-det metallringar-var skruvas sedan på ordentligt och när det svalnat, burkar är lagrade.

De flesta konservering jar band kommer i lådor med ringarna, och det finns vanligtvis ett par extra lock i en låda, ifall inte alla locken har felfri säl gummipackning. Dessa är avgörande för att göra vissa locken tätningen ordentligt och mat i burkar förblir orörda.

Canning burkar oftast komma i pint och Quart storlekar, men har munnar att ta samma storlek på konservering burk band och lock . Detta innebär en kock behöver inte köpa separata storlekar konservindustrin burk band och lock. En standard tryckkokare skall inneha antingen storlek bekvämt.

Hem konserver var en viktig överlevnadsstrategi under den stora depressionen, och granne kvinnor skulle skämma bort sina konserver burkar, för att hålla dem från sprickbildning och skulle också dela en tryckkokare, eller går samman i ett hem och har en konservering dag, och andelen bland de familjer sina butiker.

Kockar som vill lära sig grunderna i konservering kan kontrollera Internet, eller delta i gemenskapens utbildningsprogram klasser. De flesta högskolor med en jordbruksprodukt avdelning kommer också att ha broschyrer och material till förfogande om konservering, och dessa kan man via län Extension System, eller genom att kontakta den högskola eller universitet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.