Hur vet jag om Vin är en sällsynt Vintage?

En sällsynt vin vintage är svår att hitta. Du kommer inte att kunna köpa den hos din lokala återförsäljare. Du kan berätta en sällsynt årgång först från dagen. För rödvin ett gammalt datum innebär oftast en sällsynt årgång, men detta är inte sant för vita viner. De bästa vita vinerna är mindre än tio år gamla. Några stora årgångar av rödvin omfatta 1986 och 1983 Cabernet Sauvignon, Merlot och Pinot Noir. Det är också viktigt att uppmärksamma vinodling när du söker efter en sällsynt årgång. Den mest sällsynta och mest svårt att få viner från vingårdar som inte längre existerar. Om en viss typ av vin inte gjort något mer, skulle det göra någon tidigare årgångar sällsynta och definitivt värt att skaffa. För att verkligen förstå hur man skiljer en sällsynt årgång, är det viktigt att förstå vad ordet årgång sätt.

Världens årgång avser odlingen av druvor. De flesta högre är slut framställs av en viss gröda eller skörd av druvor. Dessa druvor är oftast odlas i samma område, och ofta på samma vingård. De bästa årgångar är gjorda av druvor som odlas under ideala förhållanden. Perfekta förhållanden skapa makalös smaker och dofter. En ovanlig vintage kan också uppstå när något ovanligt inträffar före eller under skörden. Ett bra exempel på detta är is vin, som görs av druvor som frös på rankan. Det är sällsynt, och det kan vara ganska dyra. Men många människor är överens om att det är värt vartenda öre för sin smak och unik blandning av smaker. En sällsynt årgång av vin som imponerar på dina smaklökar, och man kan även tömma din plånbok. En sällsynt vintage ser ut, luktar och smakar annorlunda än någon annan typ av vin. Det är unikt, och det är en flaska som inte kan hittas en helst butikshyllan. Faktiskt den bästa årgångar av vin är så sällsynta att de är svåra att hitta. Dessa flaskor säljs från återförsäljare specialitet vin, vingårdar och med på auktionen blocket.

en omärkt gröna flaskan var en av de mest sällsynta årgångarna någonsin sålts. Glasflaskan hade en inskrift som dateras till 1787, och man fann bakom en vägg i Paris byggnad. Man tror att vinet gjordes i en gammal vingård som ägdes en gång av Thomas Jefferson.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.